Intuice mě nezklamala, že do toho nepůjdu. Děkuji za lupu .o)
Dokoukáno a musím říct, že Somewhere Between se mi líbilo o poznání víc. Téma je tady trošku podobné, příběh je serializovaný a nechybí mu záhada, ale ani tyto všechny moje oblíbené prvky mě zde nedokázaly zaujmout. Postavy jsou nudné, herci nesympatičtí a rozuzlení nemá šťávu. Zrušení po první sérii rozhodně nezamrzí.
Závěr:
Uzavřený. Nickole unese Jane a chce ji zabít, protože hrdinka zná pravdu o tom, že Nickole je ta, která její dceru unesla. Bird ji však zachrání. Jane přijde domů nahrávka, kde se Gus přiznává ke spolupráci s Gomezem, ale hrdinové nemají, jak to dokázat. Ali prozradí Petovi, že Lake není jeho dcera. Domluví se, že to nikomu neřeknou, ale Pete nebude chtít pro sebe opatrovnictví na úkor Jane. Ali prozradí Lake, že je těhotná a z Lake bude za 9 měsíců teta. Bird a Jane jdou pro Gomeze, který ale odmítne spolupracovat. Jeho bratr ho však přesvědčí, že se musí přiznat, i když to všechno Gomez dělal pro něj. Bird ho zatkne. Jane se konečně vrací domů za Lake. Tvůrci dotočí poslední epizodu první série svého policejního seriálu, která končí cliffhangerem - smrtí jednoho z hrdinů. Jane jde s Lake k oceánu a řekne jí, že je to nejdůležitější, co v životě má.