necitim sa az tak moc zbehli, ale tiez sa mi uz stalo ze vymenujem 5-10 serialov co by stalo za to si pozriet ... a iba tupo hladia ze aj take existuju ...NPripadne milujem ked niekto chce poradit aky serial si pozriet tak ku kazdemu este musim v rychlosti urobit "recenziu" lebo ani nie je ta osoba schopna povedat aky zaner to mabyt.
Lidi si vybirajici serialy jenom podle toho na co koukaji jejich kamaradi...
Ach, ti běžní smrtelníci. :-D
:'D
Když zaslechnu, jak se někdo baví o seriálech, hned zbystřím a poslouchám. Nejradši bych se přidala do rozhovoru. :d
Jo, přesně tak. Rostu, když někdo prohlásí, že seriály z Novy či jiné podobné televizní stanice jsou nejlepší.
Mám pocit, že som cestoval s Fruikom v rovnakej električke :D
Počul som rozprávať sa 2 babenky:
- Ja pozerávam seriál Teória veľkého tresku
- O čom to je?
- Je to sitcom o takých štyroch vedcoch a jednej babe. A je to strááááášne dobré.
Byť tou druhou babou, čo o tomto seriáli nepočula, tak sa po takomto opise seriálu asi doň ani nepustím. A ešte keď zatiahla to strááááášne dobré, až som oči prevrátil :D Vyjadrovacia schopnosť niektorých ľudí ma fakt neprestane niekedy prekvapovať :)
Já sem tuhle jel autobusem a za mnou seděli dva nejspíš 12-14 letí kluci a bavili se o tom jak objevili lovce duchů.
Oh Hell yeah. V srpnu jsem jel vlakem a byl nucen poslouchat debatu šesti teenek o Game of thrones. Měl jsem u sebe kolo, takže jsem nemohl změnit vagón a radši jsem vystoupil o tři zastávky dřív.
Ježiš to je až moc přesné.
Naštěstí v MHD sluchátka na uších a na tabletu sjíždím oblíbené seroše. Půl hodinky ráno, půl hodinky odpoledne, dobře využitý čas. :D Já bych jim určitě jinak něco k tématu pověděla a byla bych za exota.
Také to mohlo být "teď jsem viděla nejlepší seriál na světě. Ohnívé kuře" :-D to by bylo ještě horší.D
Jednou sem slyšela rozhovor dvou náctiletých slečen, co se "hádaly" jestli dítě někoho ze Stmívání (ani už nevím koho) bude vlkopír nebo upírdlak. To mi dost stačilo.D
podle mě jsou daleko horší debaty lidí, co viděli GoT a 13RW a připadají si jako naprostí seriálový profesionálové
Já mám z MHD horší trauma. Zapomněla jsem si sluchátka a dvě slečny tam na celý autobus komentovaly seriál, na který jsem teprve začínala koukat a rázem jsem věděla, kdo o dalších X sérií dál umře :/
Parádní komiks. Naprosto ze života.
Taky už jsem kolikrát poslouchal na co spolucestující koukají. A párkrát jsem měl chuť do toho rozhovoru zasáhnout a opravit je, když říkají pitomosti. Ale někdy by to asi ani nemělo smysl. Jedna z nejlepších vět v tomhle stylu byla. "Naštvalo mě, že Nova Cinema přestala natáčet Upíří deníky po čtvrté řadě. Asi na to v Americe nekoukali." :D
No a pak je ještě ta skupina lidí, pro kterou je vždycky strašný překvapení, že existujou i jiné seriály, než ty, co se vysílají v dokola se opakujících smyčkách na třech hlavních českých kanálech. Vidět jejich úžas, když objeví Ameriku za to vždycky stojí :D
Pepka napsal(a):
podle mě jsou daleko horší debaty lidí, co viděli GoT a 13RW a připadají si jako naprostí seriálový profesionálové
ano! přesně tyhle typy seriálových expertů jen díky 13RW či GoT znám :D vždycky jak slyším, že 13RW je jediný smysluplný a emotivní seriál na světě, mám chuť vraždit :D
Sluchátka to jistí. :) Jednou mi však bylo v autobusu rázně zaklepáno na rameno a řečeno, ať milostivé paní za sebou přestanu svítit tím displejem do obličeje. Bylo právě pravé poledne jednoho slunného letního dne! :D Pak mi taky jeden citlivý pán řekl, abych se s tím mobilem laskavě nenakláněla do uličky, že na takový drastický scény není zvědavej. Koukala jsem na Gotham, mít tam něco od HBO a dalších kabelovek, tak ho asi klepne! :D
Jinak mě teda v prostředcích veřejné dopravy nejvíc štvou ti, které je slyšet i přes "pecky" v uších, takže není úniku. A kéž by ti dotyční mluvili o seriálech! :D :(
Taky mívám sluchátka, takže tohle neznám. Ale vzpomínám si na má léta na koleji, kdy vrchol spolubydel byl to, že si pustily TBBT každý týden. A nechápaly, na co to pořád koukám já :D
Pepka napsal(a):
Přesně tak. Ještě k tomu přidat TBBT.
Nedávno jsme se s pár novými spolužáky bavili o seriálech a knížkách a bylo hodně osvěžující mluvit s někým, kdo si pod seriálem nepředstavuje jen Ulici a když zmíním seriály jako Orphan Black, tak ví o čem mluvím.
To je tak super, mít místo, kde vám rozumějí. :-) Díky SZ!
Tempy napsal(a):
...
Tak to je zážitek. :'D Nikdo je přeci nenutí ti tam koukat. -_- Kdybys sis psala sms, které by se jim nelíbily, tak by měli kecy? Jak jsi reagovala?
Já jednou akorát koukala na Walking Dead ve vlaku a půlce cesty si přisedla maminka s malou dcerou, která se posadila vedle mě, tak jsem to radši přepnula na jiný seriál, abych nepůsobila trauma. :D
pěkné:)
Presneee :D Keďže často cestujem v autobuse a tiež v mestskej doprave, tak podobných situácií som zažila už veľa, občas sa chytám za hlavu, ale občas by som sa rada zapojila a rozoberala s nimi :D Už som tak nad tým rozmýšľala, že či by to bolo drzé alebo nie, len tak sa zapojiť do niečej konverzácie o seriáloch... :D
Taky jsem párkrát zažil debaty o seriálech a jenom jsem převracel očima.
Bohužel i tací existují, kteří po x sériích až teď objeví Ameriku... A pak začnu přemýšlet, kdo je divnější... jestli já nebo oni :D :D
Tempy napsal(a):
Sluchátka to jistí. :) Jednou mi však bylo v autobusu rázně zaklepáno na rameno a řečeno, ať milostivé paní za sebou přestanu svítit tím displejem do obličeje. Bylo právě pravé poledne jednoho slunného letního dne! :D Pak mi taky jeden citlivý pán řekl, abych se s tím mobilem laskavě nenakláněla do uličky, že na takový drastický scény není zvědavej. Koukala jsem na Gotham, mít tam něco od HBO a dalších kabelovek, tak ho asi klepne! :D
Jinak mě teda v prostředcích veřejné dopravy nejvíc štvou ti, které je slyšet i přes "pecky" v uších, takže není úniku. A kéž by ti dotyční mluvili o seriálech! :D :(
Na to bych mu asi řekla, ať teda nenarušuje moje soukromí a nečumí mi tam.
Já popravdě už do hromadné dopravy bez sluchátek v uších zásadně nelezu. To člověka odnaučí studium v Rožnově. Díky skanzenu bylo období školních výletů vyloženě na sebevraždu.