Finální čísla:
+0.2: TBBT
-0.2: DWTS, The Good Doctor
-0.1: Kevin Can Wait, Scorpion, The Brave
Co je s The Brave? Jeden by řekl, že The Voice jako předskokan postačí.
Tak snad to Gifted +- udrží. Brave padá dle mých očekávání. Ono to s tou oblibou armády nebude v Americe tak horké, alespoň ne v TV. Ale úspěch Doctora mě překvapil. Trailer mě nenadchnul (může mě dost ovlivňovat, že nemám rád lékařské seriály), čtu jak je to hrozné a sledovanost přitom pecka.
Brave je nedomyšlená oddychovka. Pilot byla skoro urážka logiky. Jak si tam ve čtvrti obsazené nejspíš organizací Al Nusra odkaz byl jasný. Pošlapujou nenápadně v davu agenti amíků. Já sem málem umřel podivem, že nebyl nikomu podezřelý. Druhý díl ani nezkusim :D. Větší fail nemohli natočit. Ještě s tim sluchátkem jak z tajné služby a běloch uprostřed arabů.
lukascoolarik napsal(a):
Co je s The Brave? Jeden by řekl, že The Voice jako předskokan postačí.
Nejel loni po Voicu i Timeless? Přece jen ta realitka dávno není, co bývala (ve sledovanosti).
milosh napsal(a):
Ale úspěch Doctora mě překvapil. Trailer mě nenadchnul (může mě dost ovlivňovat, že nemám rád lékařské seriály), čtu jak je to hrozné a sledovanost přitom pecka.
Já čtu zase samé nadšené reakce :D
ragelly napsal(a):
Já čtu zase samé nadšené reakce :D
Fakt? Tak to budu muset asi občas prostřídat stránky, kam si chodím počíst první nářky a radosti nad sledovaností. :D