Skvělou a tragickou scénu měl poslední zářijový den i Halt and Catch Fire. Tvůrci udělali dobře, když nám Gordonovu smrt neukázali, a z jeho posledních vteřin vzešlo něco krásného a smutného zároveň.
No já jsem v září moc nových dílů nekoukal, ale dostala mě závěreční scéna u Zoo. Jenom pořád nevím, jestli v dobrém, nebo v špatném smyslu :/
Pajky: Tak touhle scénou mě neskutečně naštvali :D. Já už se tak těšila, že Caseyho konečně odbouchnou a já se nebudu muset dívat, jak po sobě s Dawsonovou furt lezou a oni mu místo toho dají medaili :D. Zabííííít :D. Nebo měli zabít aspoň Mouche :D. Takhle to finále pětky v podstatě vyšumělo do prázdna a bylo úplně zbytečné.
Jinak za sebe bych na scénu měsíce nominovala jednu z finále Bold Type (vychází to tak tak, ale byla pátého září, tak to být může :D). V celém díle se jako hlavní linka řeší případ ženy, která byla znásilněna. Násilník ale nebyl potrestán a ona tak od jisté doby stojí téměř nepřetržitě v jednom altánku v central parku s váhami, symbolizujícími spravedlnost, které se jí nedostalo, a odpočine si až ve chvíli, kdy ji příjde vystřídat někdo, komu se také stalo podobné bezpráví. Jane se o této ženě rozhodně pro Scarlet napsat článek a Jacquelin na ni z neznámých důvodů neustále tlačí, aby byl ten článek co nejdokonalejší. Čímž se dostávám k té scéně.. Hlavní tři hrdinky po jednom večírku, kdy se v podstatě rozcházejí každá za vlastním dobrodružstvím jdou tuto ženu podpořit tak, že kolem ní utvoří kruh a vezmou se za ruce. Vzápětí je tento kruh přerušen právě Jaquelin, která si od ženy bere ty váhy a diváci tak vlastně zjišťují důvod, proč Jaqs na Jane ohledně tohoto článku tak tlačila. Na to jak je to vesměs odlehčený seriál na mě tahle scéna zapůsobila dost silně a za mě je to rozhodně scéna měsíce.
andromache napsal(a):
Pajky: Tak touhle scénou mě neskutečně naštvali :D. Já už se tak těšila, že Caseyho konečně odbouchnou a já se nebudu muset dívat, jak po sobě s Dawsonovou furt lezou a oni mu místo toho dají medaili :D. Zabííííít :D. Nebo měli zabít aspoň Mouche :D. Takhle to finále pětky v podstatě vyšumělo do prázdna a bylo úplně zbytečné.
Souhlasím, taky mě nebaví. I když mi mnohem víc pije krev ona :D Je to divný, fakt jsem čekal, že to má někdo za sebou a ono nic.
Pajky napsal(a):
Souhlasím, taky mě nebaví. I když mi mnohem víc pije krev ona :D Je to divný, fakt jsem čekal, že to má někdo za sebou a ono nic.
Dawsonovou kazí Casey :D. Kdyby ti dva nebyli spolu, tak budou snad i snesitelní :D. Ale to je možné jen v případě, že jeden z nich zaklepe bačkorama. Ale bojím se, že to by tvůrci asi neudělali, protože by si proti sobě poštvali fandom... Dodneška mě vytáčí k nepříčetnosti, že jediná postava, kterou zabili byla Shay a na ty ostatní nemají koule :(.
Dobrou a šokující scénu měla premiéra 4. série HTGAWM, škoda, že tahle scéna se tu neobjevila :(
Za mě by to bylo How To Get Away With Murder. s04e01. Konec večeře, když Bonnie dostala doporučující dopis. To bylo geniální.
Já bych se zase po scéně měsíce září poohlížel v seriálu Tin Star, tam těch luxusních scén bylo hodně. A nebo taky v osmé epizodě Mr. Mercedes(kdo sleduje, tak přesně ví, jakou scénu myslím) :)
Tak myslím, že jedna scéna na říjen je už po dnešku jasná! #Outlander :D
Tempy napsal(a):
Tak myslím, že jedna scéna na říjen je už po dnešku jasná! #Outlander :D
asi tak po tom Jamieho odpadnutí som nevedela či mám ďalej plakať alebo sa mám začať smiať =D
Tak s Chicago Fire absolútne nesúhlasím. Neviem, čo sa s tvorcami seriálu stalo po zabití Shay, ale odvtedy nemajú gule na zabitie hlavnej postavy, takže tento akože smutný preslov bol absolútne prehľadný a hneď mi bolo jasné, že by Caseyho nezabili. Akurát ma tak vytočili. :D