Tak jsem zvědav, u Alex, Inc mám prodloužení tak třeba mi to vyjde :D
No už by konečně mohli rozhodnout o Midnight, Texas. Ať už to máme uzavřený :-) No a co se týče nové tipovačky, je tu dost věcí, u kterých jdu proti proudu, tak jsem na to zvědavá :-)
Těším se, až se začne všechno vybarvovat, na první odpadlíky i první nadšení z prodloužení (doufám). Jsem zvědavá, jestli to i letos projedu na celé čáře - aneb úspěšně "vedle jak tak jedle" :-)
Black Sheldon pobavil ;-)
Nira napsal(a):
Black Sheldon pobavil ;-)
Už som sa zľakol, že som prehliadol nejakú novinku a pritom ide o preklep :-)
:'D Mohla bych lhát, že to bylo schválně ke kontrole, jestli dáváte pozor :D Ale ne, nebylo :D
Mrkla jsem se na své tipy a jsem zděšená, co jsem udělala. To zase bude rok!
Já jsem musela někde přehlídnout tipovačku, nemůžu k tomu najít ani článek, jako kde se to tipovalo. už je pozdě? Máte na to někdo odkaz? Jaktože jsem to zaspala, buhůůů :-(
bodlinka7 napsal(a):
Já jsem musela někde přehlídnout tipovačku, nemůžu k tomu najít ani článek, jako kde se to tipovalo. už je pozdě? Máte na to někdo odkaz? Jaktože jsem to zaspala, buhůůů :-(
No, byla na to upoutávka třeba hned na hlavní stránce. :)
bodlinka7 napsal(a):
Tipovačka byla spuštěná v květnu, hlasovat se mohlo do minulého týdne. Spustili jsme ji u přehledu programových schématů Velké pětky, pak byla u všech trailerových článků, pak u všech článků ze série Článkaři tvrdí, plus ještě v průběhu léta byly zmínky v bleskovkách tady a tady. Plus samozřejmě několik připomenutí na Facebooku :)
Já věděl, že po večírku nemám tuhle tipovačku vyplňovat. Jak jsem mohl dát, že 9JKL prodlouží! :D
ragelly napsal(a):
Tipovačka byla spuštěná v květnu, hlasovat se mohlo do minulého týdne. Spustili jsme ji u přehledu programových schématů Velké pětky, pak byla u všech trailerových článků, pak u všech článků ze série Článkaři tvrdí, plus ještě v průběhu léta byly zmínky v bleskovkách tady a tady. Plus samozřejmě několik připomenutí na Facebooku :)
No tak to jsem teda dobrej ignorant :-(
Tak to jsem zvědavá, jaké blbosti jsem tam nasekala... :D
Lojik napsal(a):
Black Sheldon :) lol
Radši tiše, než začne CBS plánovat další spin-off. :-D
HBO letos nehádalo? Měli velkou úspěšnost tipů :)
No jsem zvědavá jak si povedu letos :-D