Diskuze k článku SARS: Popelka bez střevíčku, bez prince a bez diváků
gladiator992
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
8. 10. 2017 / 18:08:28 (před 7 roky)
off
Vachisek
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
8. 10. 2017 / 18:29:59 (před 7 roky)
off
Caroline115
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
8. 10. 2017 / 18:39:29 (před 7 roky)
off

Za mě je největší mínus ta herečka, co hraje Popelku...kvůli ní se mi ani nechce koukat. A přitom starší Henry je mi sympatický...

luckily
Dlouholetý uživatel | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
8. 10. 2017 / 21:06:46 (před 7 roky)
off
Caroline115 napsal(a):

Za mě je největší mínus ta herečka, co hraje Popelku...kvůli ní se mi ani nechce koukat. A přitom starší Henry je mi sympatický...

Mám úplně stejné pocity. Já jí viděla hrát v Deivous Maids a už tam jsem ji měla strašně nerada, protože tam měla tak strašně ukňouraný hlásek, že se to místama nedalo vůbec vydržet.

xtomas252
Uživatel od první verze | Cool level: 84 | Dr. Horrible
8. 10. 2017 / 22:34:24 (před 7 roky)
off
luckily napsal(a):

Mám úplně stejné pocity. Já jí viděla hrát v Deivous Maids a už tam jsem ji měla strašně nerada, protože tam měla tak strašně ukňouraný hlásek, že se to místama nedalo vůbec vydržet.

Mně vadil její přízvuk, rve to uši a zdá se, že teorve včera utekla z Mexika :D A navíc je i nemastná neslaná výrazem v obličeji. Zatím teda nic moc start nový řady...

Olivia Caroline Jones
Redaktor | Cool level: 22 | Chandler Bing
8. 10. 2017 / 23:43:55 (před 7 roky)
off
Caroline115 napsal(a):

přesně tak, jsem ráda, že nejsem sama :D ta herečka je fakt tragická..

Is it bad that I'd rather watch Friends than actually have them?
luckily
Dlouholetý uživatel | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
9. 10. 2017 / 11:43:00 (před 7 roky)
off
xtomas252 napsal(a):

Mně vadil její přízvuk, rve to uši a zdá se, že teorve včera utekla z Mexika :D A navíc je i nemastná neslaná výrazem v obličeji. Zatím teda nic moc start nový řady...

Jo, taky přijde, že umí zahrát jeden, dva výrazy a tím to končí. Buď se tváří strašně nechápavě nebo brečí.:D Řekla bych, že tady to byl s výběrem herečky pro Popelušku dost krok vedle.

ragelly
Autorka článku | Cool level: 118 | Oswald 'Penguin' Cobblepot
10. 10. 2017 / 15:00:16 (před 7 roky)
off

Finální čísla:
+0.1: Hawaii Five-0, Hell's Kitchen
-0.1: The Exorcist

Římanka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
15. 10. 2017 / 12:19:23 (před 7 roky)
off

Mě se nový příběh líbí a baví mě, na OUAT bych se snad mohla dívat do nekonečna, ale je pravda, že Dania Ramirez mi též nesedí, její herecký um je tragický.

Jsem hloupý a netalentovaný člověk, který nic neumí a ani není moc hezký na pohled. ¯⁠\⁠_⁠(⁠ツ⁠)⁠_⁠/⁠¯