Přímo na srdce takže se nedozvíme jestli Paul přežije Sýrii.
Seriál mě ze začátku hodně bavil, ale postupně odešli herci a neobtěžovali se to v seriálu vyřešit nebo se s nimi aspoň důstojně rozloučit.
tak nejak som to po tom konci štvrtej série asi aj podvedome čakala. tie náhľady kde kto je, počas preslovu Jordan, vo mne evokovali koniec a to že sa to tvorcovia snažia tak nejak uzavrieť.
žiaľ dosť vecí ostalo otvorených ako napr. čo sa stalo s Paulom v Sýrii, čo Drew počas výcviku, ako to, že nikomu nechýbala TC švagriná Annie, kam zrazu zmizol doktor Diaz ....
seriál mi bude určite chýbať, bola to taká príjemná oddychovka na leto.
Micuda98 napsal(a):
Seriál mě ze začátku hodně bavil, ale postupně odešli herci a neobtěžovali se to v seriálu vyřešit nebo se s nimi aspoň důstojně rozloučit.
napr. Annie, Diaz a čo sa mi teda nepáčilo bolo ako vypísali zo seriálu Tophera
Night Shift mě ze začátku velmi chytil, první dvě řady jsem odkoukala hned po vysílání, ale u třetí jsem se nějak zasekla a ne a ne ji dokoukat, o čtvrté nemluvě. Takže srdičko mi to netrhá, zvlášť když mám podezření, že kvalita šla dolů, ale jednou si to určitě dám maratonem komplet. :)
pri takom konci som to tiež trochu tušila a čakala. jediné čo sa mi páči, že tvorcovia s tým asi trochu počítali a ako tak uzavreli dej aspoň niektorým postavám.
Kruciš, to je mi líto, škoda že nedostali šanci to lépe ukončit.
Vzhledem k tomu, že se z toho pomalu stával vojenský seriál a ne doktořina, mě konec ani nemrzí. A to byly první dvě řady opravdu skvělé.
To je dobře.- udelali z toho uplne neco jiného bohužel velmi nudného
Toto ma mrzí. Sledujem aj Chicago Med, ale toto bola taká fajn oddychovka...:/