:D
Tak to já dneska za sluníčka konečně dokoukala Westworld. :D
Já se spíš takhle vždy raduju ze chřipek a dalších nemocí. :D I když teď už asi tři roky nic. :( Ano, jsem divná! :D
Taky koukám pravidelně, ale občas se nějaká ta výmluva hodí :-)
Povedené :D
(Akorát se to trošku nehodí k dnešnímu babímu létu, kdy jsem byl vyhnán uklízet na zahradu :)
Ja som si najprv myslela (podľa názvu, kým som ešte nevidela komiks), že sa tým myslí jeseň, september/október, kedy sa všetky naše milované seriáliky vracajú späť. Neznášam hiatus. Tie midseasonky mi veľa nedávajú (ale niektoré stoja za to).
A inak podarené celkom :)
Seriály pozerám celý rok podľa nálady, ale takto v jeseni keď celý víkend vonku prší alebo je hmla a chladno tak čo iné by mal človek robiť? No len sledovať seriály. Akurát posledný obrázok na mňa nesedí vôbec. Na PC sledujem minimum. Všetko sa kopíruje na flashku a pozerá sa na TV.
Podle "Můj rok" je po lednu a únoru můj nejaktivnější měsíc srpen :-) Asi dělám něco špatně :-D
:D tak to je dost povedený ;) :) :D déšť je opravdu dost dobrá výmluva, proč se zrovna teď můžu dívat na seriály a bez výčitek svědomí ;) :)
Mě je to celkem jedno.
Tak túto jeseň veľa toho dažďa nie je. :D U mňa podľa štatiskiky najviac sledujem seriály v januári (skúškové v zime) a v júni (skúškové v lete). :D
Tak vždycky se dá najít výmluva proč koukat. O:-)
to je skvělý,akorát u mě to platí i v zimě - mráz, na jaře - déšť a v létě - vedro:))
Miluji podzim, ale moc na seriály nekoukám, páč sem v práci nebo na houbách... A večer se toho moc stihnout nedá.D
Každá výmluva dobrá;-)
Přesně tak,za deště je to nejlepší. :D Kdo zná,ten ví...