Je super, že seriál pokračuje, dá se tady najít spousta inspirace. Díky za něj! Tenhle díl sice není úplně to, co bych vyhledávala, ale přesto mám dlouhodobě rozkoukaných nebo v plánu pár kousků - především z čestných zmínek.
Tak jsem se kasala, jaký nejsem serilový fajnšmekr se zájmem o akční/thriller seriály... A vlastně jsem sledovala jen jediný z čestných výjimek a ostatní mě po pilotu nebavily... :(
Akční/ Thriller mám ráda z 10/5 jsem viděla ( Nikita, Zákon gangu, Sense8,Ve jménu vlasti, Fargo).Jinak super výběr a rozkoukáno nebo naplánováno mám ještě hodně.
tento žáner milujem, ale z hlavných som videla iba Nikitu ♥ no z iných spomenutých som ich videla viac. Fringe, Hawaii Five-0, Orphan Black, Arrow, Chicago Fire, The Blacklist, Lucifer, Blindspot a určte s pozriem ďalšie :) vďaka za inšpiráciu
Všetko odpozerané a súhlasne prikyvujem, že kvalitné. Okrem Exorcistu, tomu všade predpovedali rýchly koniec pri slabej sledovanosti, tak som nechcel zostať čakať doživotne na "to be continued".
Ale Sense8 ako akčný? Skôr dráma, psychologický, taký kadejaký mix. A hoci sú tam akčné veci, tak by som ho sem neradil.
Je to v podstate jedno, len ma to prekvapilo pri takejto kolónke.
Tak isto aj ďalšie: Fringe je mysteriózny, Leverage možno krimi-dobrodružná-komédia, Black Mirror je sci-fi, Lucifer je krimi, Ray Donovan dráma a Scandal je politická dráma.
To nechcem rýpať, len podotýkam. Pre mňa je akčný kde sa bijú, strieľajú, prípadne naháňajú na autách. Presne také ako Spartacus, Nikita, Into the Badlands...
AKČNÍ / THRILLER můžu, ale z téhle desítky sleduji jen Homeland a Ray Donovan. Chybí mi zde Lethal Weapon.
Super,líbí se mi to. Mám ráda SoA, Sense8 a Into the badlands (ten je sám o sobě majstrštyk). Akorát drobná chybička...Hellcats se neodehrávají na střední škole, ale na vysoké...vždyť hlavní hrdinka studuje právo.
Koukám, že tohle není můj žánr. Z toho, co jsem viděl, jsem našel jen pár drobků v čestných zmínkách.
Pobavilo mě, že jsem se do článku pustila zrovna v době, kdy mi v uších zní soundtrack ze Spartaca :D. Jinak minimálně z doslechu znám všechny, ale z hlavních zmíněných jsem sledovala nebo sleduju jenom Spartaca a Into the badlands. Zbytek mě buď nudil, nebo mi příjde tak vyhypovaný, že s tím odmítám ztrácet čas. Z vedlejších je toho trochu víc.
Breaking Bad, Fringe, Homeland, Hannibal či Narcos sú dôvody prečo milujem seriály :) Bodajby viac takých kvalitných vychádzalo.
Videla som viaceré, ale moje najobľúbenejšie sú Leverage, Into the Badlands, SoA, Lucifer a Agent Carter. Na veľa sa ale ešte len chystám.