Diskuze k článku Seriálové osudy: Ray Donovan
lukascoolarik
Redaktor | Cool level: 121 | Lorne Malvo
23. 10. 2017 / 20:31:31 (před 7 roky)
off
ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
23. 10. 2017 / 20:35:17 (před 7 roky)
on

Tahle zpráva je pro mě taková emotivní, ani nevím proč :D Rayovi to z celého srdce přeju, je to výborný seriál, který si zaslouží úspěch, jaký má. Ukázalo se, že naše rozhodnutí o ukončení překladu bylo správné. Celé léto jsme spekulovali a přemýšleli, jestli pátá řada bude poslední, jestli ji máme překládat. Nakonec kvůli nedostatku času jsme od toho upustili i bez toho, aniž bychom věděli, jak se stanice ohledně pokračování rozhodne. I když nám ale tento vývoj hraje do karet, tak se cítím stejně trošku smutně, že jsme nebyli schopni dotáhnout překlad do konce. S tím, že bude další řada, už nehrozí, že bychom to někdy zpětně doháněli, což navíc ani nemá smysl, protože překlad už převzal někdo jiný.

Každopádně konec výlevů, Rayovi to přeju a těším se, až si ho někdy dám komplet maratonem od první řady.

assbest
Uživatel od první verze | Cool level: 14 | Emma Swan
23. 10. 2017 / 21:03:04 (před 7 roky)
off

i kdyz zrovna pata serie je trochu jina, kazdopadne pondelni vecer na HBO je sazka na jistotu, aktualni trojkombinace Ray+Vice+Berlin je dobrej mix...

Jenny17
Dlouholetý uživatel | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
24. 10. 2017 / 11:58:01 (před 7 roky)
off

Já jsem viděla jen pár dílu. Měla bych si udělat maraton a kouknout úplně od začátku .o)

Jenny
peta2q
Dlouholetý uživatel | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
24. 10. 2017 / 18:19:22 (před 7 roky)
off

Skvelá správa. Piata sezóna sa mi páči zatiaľ najviac, tak som rada, že seriál dostal šancu pokračovať :)

"Everyone's a whore. We just sell different parts of ourselves." Tommy Shelby