Veronica Mars se v mé kolonce "Chci vidět" posunula v prioritách nahoru.
Kolombo napsal(a):
Veronica Mars se v mé kolonce "Chci vidět" posunula v prioritách nahoru.
Myslím, že máš ještě dost času, pokud to budeš chtít sladit s novými epizodami :D
Gimme, gimme.
Tak nevím, Good Place mám ráda a rozhodně bych ho ještě neukončovala, ale Veronica je prostě Veronica! :D A navíc myslím, že víc už by se to odkládat nemělo. V ideálním světě měli s minisérií navázat rovnou na film.
Tempy napsal(a):
Tak nevím, Good Place mám ráda a rozhodně bych ho ještě neukončovala, ale Veronica je prostě Veronica! :D A navíc myslím, že víc už by se to odkládat nemělo. V ideálním světě měli s minisérií navázat rovnou na film.
Kristen mluvila ve smyslu, že nemůže udělat dvě plné série najednou, tedy Good Place a Veronicu. Proto by sáhli po formátu minisérie, aby mohla natočit oboje dvoje :)
ragelly napsal(a):
Kristen mluvila ve smyslu, že nemůže udělat dvě plné série najednou, tedy Good Place a Veronicu. Proto by sáhli po formátu minisérie, aby mohla natočit oboje dvoje :)
Aha, zapnula jsem mozek a už chápu. :D No ale v tom případě se trochu bojím, jestli by to nebylo na úkor kvality. :(
Ano, ano!!! Přesně tohle jsem si vždycky přála-zrovna u Veronicy Mars to smysl má a může to být skvělý!!!!!!
clovek pride z prace a hned aka dobra sprava ho caka . super .
Ánoooo prosíím!!!! :D čím skôr..alebo aj neskôr a celú plnú sériu, nie len mini :) :D