Maximálně na TGT, kdyby to náhodou klaplo už na tenhle měsíc :D.
No já z uvedených seriálů budu koukat jenom Vikings. Ještě ale mám taky nějaké resty :) I když nevím, jestli se na 5. sérii těším, seriál ztratil počátečnou kvalitu. Navíc nepochopitelně natočili 20 dílů 5. série a teď odvysílají jenom 10, pak zkoro rok pauza... tvůrci a televize si z toho všeho asi dělají prdel.
Tak já určo mrknu na The Runaways a to jenom kvůli Jamesi Marstersovi, tak uvidíme, jestli to bude stát za pokračování. :D
A jinak, můžu mrknout na Punihera, když jsem ještě neviděla Daredevila?
Je to první měsíc, u kterého to řikám a sama tomu nemůžu uvěřit-ale za mě nic!!
Runaways zní dobře, to zkusím. Punisher - někdy na jaře jsem viděl film z roku 2004 a přestože nejde o žádnou TOPku, líbil se mi a po shlédnutí traileru k novému seriálu se mi líbí ještě mnohem víc :)
Shameless, jeden z mých zamilovaných ... akorát že ten děj je tak nabitý a hektický, člověk si musí vždy osvěžit paměť a pustit pár starších - sérií :-)
Mám hodně restů, tak se raději moc na nic netěším, ale určitě zkusím Future Man a Runaways.
Tak z novinek mě čeká asi jenom The Punisher. Aspoň bude čas trochu uklidit ten bordel, co mi ve watchlistu už za tak krátkou dobu vznikl. :-D
Ja som trosku zvedavy na Future Man-a...
Na Vikings se moc těším.
Nejvíce se těším na The Punishera pak na Vikings a podívám se i na The Runaways už kvůli obsazení Jamese Marsterse.
Future Man je jasná volba, těším se na něj o doby, co jsem si o něm prvně přečetl. A pokud nebudou dětičky moc otravné, můžou se slušně povést i Runaways.
Yes, konečne Punisher! Teším sa!
Z těchto seriálů mě zaujal snad jedině Punisher, na toho se těším