V této sezóně mě zatím moc seriálů nechytlo (loni jsem byla nadšená třeba z Timeless nebo Good Behavior), ale FDM je jedním z mála, které jsem si fakt oblíbila a mé nadšení roste s každým dílem :)
- Do I look like a killer to you?
- Yes, you kill my patience.
Gabik.029 napsal(a):
V této sezóně mě zatím moc seriálů nechytlo (loni jsem byla nadšená třeba z Timeless nebo Good Behavior), ale FDM je jedním z mála, které jsem si fakt oblíbila a mé nadšení roste s každým dílem :)
Tak to jsem ráda,že má někdo stejný názor. Rozkoukáno toho mám hodně, ale pak mě to nebaví. Timeless byl super .o). A moc ráda vyzkouším doporučený seriál a napíši jak se mi to líbilo.
Jenny
Editováno: 1x | Naposledy: 21. 12. 2017 / 23:00:59
Rozhodně jste navnadily;-)
Kolečkové brusle, sci-fi, Cimrman a sarkasmus -to je moje!
Jenny17 napsal(a):
Tak to jsem ráda,že má někdo stejný názor. Rozkoukáno toho mám hodně, ale pak mě to nebaví. Timeless byl super .o). A moc ráda vyzkouším doporučený seriál a napíši jak se mi to líbilo.
Budu se těšit ;)
- Do I look like a killer to you?
- Yes, you kill my patience.
Videl som ešte pred NPL, no škoda, že to nikto neprekladá, ale hudba v seriáli je presne podľa môjho gusta a na seriál sa fakt dobre pozerá.
Páni,toto vypadá zajímavě...šup s tím do watchlistu,ráda se nechám překvapit a za každý nový seriál jsem vděčná :)
Narovnej svou krátkou páteř a sevři drobné zoubky :)