povedený, akorát tam asi mělo bej nekoukají a ne někoukají ;) :D
Do obou :'D.
Ten pocit, když si přečtete název komiksu a víte, že to bude o vás... :D
Bohužel, asi do obou. :D
Doufám že neděláš korekci :D
ja nemám čas, ale naučila som sa, že spánok sa preceňuje, a teda čas si vieš nájsť. Plus sviatky/prázdniny nie sú pre rodinu alebo učenie sa, ale pre nás maniačikov :D
Tak to sedí :D. Já věčně nemám čas a ty resty se prostě nedají zvládat :D. Čím dál víc mám pocit, že mi ty seriály přerůstají přes hlavu :D.
Chytrý člověk si dokáže najít čas. Stačí mít tablet a sleduji seriály všude. Víte kolik času člověk ztratí nějakým čučením z okna autobusu či čekání někde na někoho? :_) Proto už jsem překonal 5000 epizod za 5 let.
Tempy napsal(a):
Ten pocit, když si přečtete název komiksu a víte, že to bude o vás... :D
Přesně :-D
Vynikajúci (a presný) diel komiksu :D
Výborný:)
andromache napsal(a):
Tak to sedí :D. Já věčně nemám čas a ty resty se prostě nedají zvládat :D. Čím dál víc mám pocit, že mi ty seriály přerůstají přes hlavu :D.
S tým súhlasím :D
Měl bych tip na další díl. Přihlašování na SZ. Už se mi 3x stalo, že po 160 +- dnech oddaného přihlašování v řadě mám nějaké rodinné mecheche a v důsledku toho zapomenu :D
Skvělý:)
CrazyGeek napsal(a):
Měl bych tip na další díl. Přihlašování na SZ. Už se mi 3x stalo, že po 160 +- dnech oddaného přihlašování v řadě mám nějaké rodinné mecheche a v důsledku toho zapomenu :D
Přesně! :D A kdyby jenom mecheche, ono stačí jednou nechat notebook doma a večer už pak jen odpadnout do postele. To si pak rvu vlasy! :D
Tempy napsal(a):
Přesně! :D A kdyby jenom mecheche, ono stačí jednou nechat notebook doma a večer už pak jen odpadnout do postele. To si pak rvu vlasy! :D
Anebo stačí jedna vichřice. Dopoledne člověk mávne rukou, že večer bude času dost, a pak to vyhodí elektriku. A nejde dvě hodiny, pět hodin, osm hodin... Sláva elektrikáři, co to před jedenáctou večer nahodil. :D