Taky jsem jako malej vidĕl náhodně několik epizod. Tehdy se mi to docela líbilo, teď už bych si to asi nepustil :)
Kdysi člověk semtam kouknul, dneska už bych to asi nedal. Sranda je, že jsem vlastně nikdy neviděl ty začátky s touhle znělkou a s Brandonem "J.T. Lambertem" Callem :D
Filmová verze z letošního léta se ale povedla;-) Že bych se dívala na Davida teď od začátku, to si fakt nedokážu představit.
Zrovna to opakovali a já chvilku koukla, ale už bych to nedala. Dřív sem tam nějaký díl .o)
V dětství jsem Pobřežní hlídku miloval (tedy alespoň od třetí série výš - s Mattem, Summer a CJ). Když jsem teď po letech viděl pár dílů na Relaxu, překvapilo mě, jak jsou jednotlivé epizody nevyvážené. Na některé se dá pořád v pohodě koukat (i díky jisté vlně nostalgie), ale některé mají tak prázdné dialogy, až jsem se za ně normálně styděl.
Letos v létě (pod vlivem dovolené) jsem se taky pokusil vrátit do dětství a zavzpomínat. Stáhl jsem si pár prvních dílů a na jednu stranu dýchla nostalgie, na druhou už to nebylo ono. Přeci jen uběhlo dost vody a seriály jsou dnes úplně jinde. Ale nostalgicky jsem pár dílů shlédl, na celý seriál to nevidím. S o to větší chutí jsem shlédl parodický film (protože jinak to nazvat nemohu) z letošního roku:)
V dětství zbožňovaný seriál,ale dnes opravdu nee...
Mám rád vodu a potápění, a tak tenhle serial se mně líbil v 90 letech, kdo by neměl rád tenkrát Pamelu :)))