YES! Já jen doufám, že ho brzy neutnou, jak je to poslední dobou u nových seriálů docela zvykem...
Joss Whedon = kvalita+originalita
Rozhodně! Whedon je zárukou skvělého a kvalitního seriálu, tak doufám, že co se délky týče půjde ve stopách Buffy :)
Osobne me tahle zprava moc netesi...pokud nepujde opravdu o nejaky originalni kousek, ktery jeste nema obri velkofilm z nedavne doby, tak jakoze jeste dobry, ale jestli preklopi na serial The Avengers nebo X-meny, bude to des.
aaaja napsal(a):
Josse není nikdy dost! :)
Přesně tak! :)
Shppen napsal(a):
Osobne me tahle zprava moc netesi...pokud nepujde opravdu o nejaky originalni kousek, ktery jeste nema obri velkofilm z nedavne doby, tak jakoze jeste dobry, ale jestli preklopi na serial The Avengers nebo X-meny, bude to des.
Ale tak Marvel nemá přeci jenom tyhlety hrdiny...
Myslím, že na odsouzení nebo přehnané nadšení je trochu brzy vzhledem k tomu, že nikdo zatím neví, kterým hrdinům, světům nebo vůbec času se to bude věnovat. Jen doufejme, že to nedopadne jako Wonderwoman od DC, která skončila neodvysílaným pilotem.
Věřím, že by se neupsal k něčemu, co by na diváky nezapůsobilo. On je prostě borec ;-)
Pane Bože, jako že na tebe ani za mák nevěřím, prosím učiň zázrak a obnov Firefly! :)
Dadulinka napsal(a):
Pane Bože, jako že na tebe ani za mák nevěřím, prosím učiň zázrak a obnov Firefly! :)
To by mě také potěšilo.
Není důvod pochybovat. Pokud Joss Whedon dostane volnou ruku bude to jistě nezapomenutelný zážitek. Já osobně mám od Josse nejraději Buffy ale i jeho ostatní seriály patří mezi moje oblíbené a ani na jeden z nich nedám dopustit.
Joss Whedon je proste machr... U me od nej vede Buffy, Angel a Dollhouse :)
vejdelkova.jana napsal(a):
Joss Whedon je proste machr... U me od nej vede Buffy, Angel a Dollhouse :)
Přesně tak!
pustil se do čtyř seriálových žánrů a pokaždé vymyslel seriál na stokrát omílané téma tak originálně pojatý, že si zaslouží naši plnou důvěru. ode mě ji teda má.