Další z nesmrtelných klasik :D
Ani po letech neomrzí. Atraktivní, nápaditý, sympatickè postavy(až na Prue a Billie, ty jsem nemusela). Čarodějnické seriály teď už prostě nejsou dobré, zajímavé, vymazlené jako Charmedky. Jediné, co mi lezlo na nervy je ta znělka. Zpočátku super, později už jsem jí radši přeskakovala. A díky seriálu jsem objevila Rose McGowan.
Nejlepší seriál, na který se i po letech stále rád koukám a podle mě by se zasloužil Reboot na Netflixu.. :)
Za mě osobně kvalita seriálu stoupala až do šesté řady, kterou považuju za naprostou špičku.. ehm Chris ehm :D Byly doby, kdy bych vám podle názvu dílu řekla, o čem byl, nebo občas stačilo jen říct 4. díl čtvrté řady a hned jsem měla jasno :D Je škoda, že se v dnešní době podobné seriály netočí. Nebo možná se (tématem) snaží přiblížit, ale zdaleka to není to pravé.
70 % bereme, jinak by byl lynč! :D Ne, uznávám, že když jsem to včera zas po letech viděla, tak to zdaleka nebylo tak dokonalé, jak si to pamatovalo mé dětstké já. :) Ty efekty jsou do očí bijící a celá první epizoda mi jako člověku, který to viděl komplet několikrát, přišla hrozně ukecaná a zdlouhavě vysvětlující, ale takové prostě piloty bývají. Na druhou stranu myslím, že, jak psala ragelly, takové seriály se už dnes nedělají a celé jeho universum bylo tak komplexně propracované, že právě to nás svádělo při sebemenším náznaku vzpomínat na další řady a postavy. :) A ještě jeden aspekt, který Charmed už nikdo nevezme - dům Halliwellových byl tak úžasnou součástí příběhu jako třeba byty a kavárna ve Friends, a to také každý seriál neumí a řekla bych, že dnes už se to ani "nenosí". O Knize stínů ani nemluvě! :D
Tempy napsal(a):
70 % bereme, jinak by byl lynč! :D
To mě DQ velmi mile překvapila, z toho, jak se u toho tvářila, bych čekala tak 30 :D
Čarodějky miluji a toto mi dalo důvod to zase shlédnout, děkuji:)
Z tohoto hodnocení jsem nadšená, sama jsem nedávno spustila opětovný maratón, jak Buffy a Friends, tak Charmed, a i mě dnes ty první díly přijdou úsměvné. Efekty, které jsem dříve moc neřešila, jsou sice úsměvné, ale je to zkrátka klasika, které se dnešní seriály nemůžou vyrovnat, i když se opravdu snaží.
Charmed, Buffy a Friends jsou 3 seriály, které opravdu můžu dokola a dokola a neunavím se
Můj nejoblíbenější seriál. Nejvíc se mí líbí první tři série s Prue, na Paige sem si nikdy nezvykla (nesnáším tu herečku.-D) Maratón sem měla minulý rok a zas sem obrečela Cola
Atenecka napsal(a):
Můj nejoblíbenější seriál. Nejvíc se mí líbí první tři série s Prue, na Paige sem si nikdy nezvykla (nesnáším tu herečku.-D) Maratón sem měla minulý rok a zas sem obrečela Cola
Jo, Cole, naše první seriálová láska! :D
Tempy napsal(a):
Druhá, první byl Odpadlík.D
Atenecka napsal(a):
Nene, Angel :D Pak Dawson (až později jsem přešla do týmu Pacey), Cole, Chris a Logan z GG. A pak Ollie Queen ze Smallville.
Čarodějky pro mě budou navždy seriálová klasika a srdcovka. Všechny nedostatky u nich přehlížím, pokud bych byl vůbec schopný nějaký najít (snad jen, že v dabingu sedmičky a osmičky nebyli schopni dodržet ani jednoho dabéra vedlejších postav, ale za to může Nova).
Nejradši mám pátou a šestou sérii, které považuju za vrchol seriálu, pak už to začalo jít z kopce, ale stejně jsem na ně nezanevřel a poctivě všechno dokoukal (ne jednou). Jo, a dost mě mrzelo, že se nakonec nekonal ten spin-off Halliwell´s Sons. Celkově mi do chemie sester víc zapadla Paige než Prue, ale ani ta nebyla špatná. Obě měly své klady.
Počkat, počkat, počkat... Neříkejte mi, že Drunk_Queen nikdy neviděla Čarodějky?! :O To vyrůstala bez televize v přístěnku pod schody nebo..?
Matuush napsal(a):
Počkat, počkat, počkat... Neříkejte mi, že Drunk_Queen nikdy neviděla Čarodějky?! :O To vyrůstala bez televize v přístěnku pod schody nebo..?
Ne, DQ je 19, takže se narodila do úplně jiné seriálové éry :D. Dokonce bych řekla, že v době, kdy ze seriálů začala mít rozum už žádná naše TV Čarodějky nedávala :D. Takže žádnej Harry, prostě je moc mladá :D (bože, zato já jsem tak strááášně stará sakra :D).
Tempy napsal(a):
Atenecka napsal(a):
ragelly napsal(a):
Nene, Angel :D Pak Dawson (až později jsem přešla do týmu Pacey), Cole, Chris a Logan z GG. A pak Ollie Queen ze Smallville.
Teda dámy.. To jsem tu vážně jediná, kdo Colea bytostně nenáviděl (a nikdy nechápal, co jste sakra na těch bad boys vždycky viděly :D?)
A jinak moje první seriálová láska byla Gabriela :D. Druhá Willow a třetí Kerry Weaver z ER :D. Abych vám tady trochu narušila ten heterofest :D.
Matuush napsal(a):
:D :D :D
Jak píše andromache, mládí no. :D Beztak dala DQ těch 70 % jenom aby nás, starý páky, neurazila! :D
andromache napsal(a):
Teda dámy.. To jsem tu vážně jediná, kdo Colea bytostně nenáviděl (a nikdy nechápal, co jste sakra na těch bad boys vždycky viděly :D?)
A jinak moje první seriálová láska byla Gabriela :D. Druhá Willow a třetí Kerry Weaver z ER :D. Abych vám tady trochu narušila ten heterofest :D.
Pár vás asi ještě existuje, ale jste v menšině, Cole je prostě nejlepší a nikdo jiný se k Phoebe vůbec nehodil. Vlastně mi docela vadilo, že skončila s Coopem, který byl taková bleh postava. A absolutně nejvíc jsem byla naštvaná u toho dílu, kdy se Cole vrátil, ale viděla ho jen Piper a nic Phoebe neřekli, to jsem jim všem chtěla dát pěstí :D
Tempy napsal(a):
Jak píše andromache, mládí no. :D Beztak dala DQ těch 70 % jenom aby nás, starý páky, neurazila! :D
Kdo ví :D Každopádně ať už měla důvod jakýkoliv, tak je to správně, protože za menší procenta by byla upálena na hranici... ne že by to (pro kteroukoliv z nás) bylo poprvé tady v té rubrice :D
Tempy napsal(a):
Zrovna ty seš ještě o osm let mladší než já, tak si tu starou páku nech pro sebe od cesty jo :D? Občas si tady mezi těma fangirls vážně připadám jak důchodkyně v pokročilém věku :D. Už jenom ta hůlčička mi chybí, zahořklá už jsem :D.
ragelly napsal(a):
Pár vás asi ještě existuje, ale jste v menšině, Cole je prostě nejlepší a nikdo jiný se k Phoebe vůbec nehodil. Vlastně mi docela vadilo, že skončila s Coopem, který byl taková bleh postava. A absolutně nejvíc jsem byla naštvaná u toho dílu, kdy se Cole vrátil, ale viděla ho jen Piper a nic Phoebe neřekli, to jsem jim všem chtěla dát pěstí :D
Jo, ten pocit zmaru si pamatuju! :D
Jinak mám po včerejším repete nutkání dát to zas celé maratonem, ale nechci skončit jako postava z aktuálního vydání komiksu. :D
ragelly napsal(a):
Phoebe byla už naštěstí jinde :D. A já Coopovi náhodou fandila, protože Webster mi byl na rozdíl od Hovada (ach jak já miluju tu přezdívku, co měla McMahonova postava v Nip/Tuck :D) celkem sympatickej :D. A hlavně byl klaďas, co neměl ruce vymáchané v hektolitrech krve nevinných, takže.. :D. Cole mi byl sympatický jenom ve chvíli, kdy mu přeskočilo a jak si pak s Piper dokazovali, kdo z nich je víc nesmrtelnej (aneb hláška Než si nechat hlavu analyzovat, to si ji radši useknu u mě vedla dlouho na celé čáře :D). Ale jinak byla Koule striktně nenene postava :D.
Tempy napsal(a):
Jo, ten pocit zmaru si pamatuju! :D
Jinak mám po včerejším repete nutkání dát to zas celé maratonem, ale nechci skončit jako postava z aktuálního vydání komiksu. :D
Klíííd, zkouškové je až v lednu :D. To se stíhá :D.
ragelly napsal(a):
Kdo ví :D Každopádně ať už měla důvod jakýkoliv, tak je to správně, protože za menší procenta by byla upálena na hranici... ne že by to (pro kteroukoliv z nás) bylo poprvé tady v té rubrice :D
Jo, radši se modlete, ať vám Xena nevyjde někdy kolem SZ conu, jinak jsem schopná svoji pragofóbii i svoje zařeknutí, že už nikdy nepojedu do Prahy překonat a jít vám nakopat osobně :D. A pak vás ještě postavit na tu hranici :D.
andromache napsal(a):
Zrovna ty seš ještě o osm let mladší než já, tak si tu starou páku nech pro sebe od cesty jo :D? Občas si tady mezi těma fangirls vážně připadám jak důchodkyně v pokročilém věku :D. Už jenom ta hůlčička mi chybí, zahořklá už jsem :D.
Pardón. :D Možná právě proto jsi neměla Colea ráda. Mělas už větší nadhled než my, naivní děvčata, který jsme ho hltaly. :) Když si to zpětně projedu v hlavě, tak jo, zvlášť tak nějak v druhý půlce jeho působení v seriálu se choval jako manipulativní bastard. :D Jenže to už je ta potíž s "bad boys", no. :D Jakmile se ti dostanou pod kůži, tak už jim odpustíš téměř cokoliv. Ehm, #Spike. :D
Tempy napsal(a):
Pardón. :D Možná právě proto jsi neměla Colea ráda. Mělas už větší nadhled než my, naivní děvčata, který jsme ho hltaly. :) Když si to zpětně projedu v hlavě, tak jo, zvlášť tak nějak v druhý půlce jeho působení v seriálu se choval jako manipulativní bastard. :D Jenže to už je ta potíž s "bad boys", no. :D Jakmile se ti dostanou pod kůži, tak už jim odpustíš téměř cokoliv. Ehm, #Spike. :D
Tak to mám vyloženě hroší kůži, protože mě se nikdy žádný bad boy (nebo teda v mém případě bad girl :D) pod kůži nedostal/a tak, abych byla schopná odpustit cokoli :D. A díky za zmínku dalšího ehm vola, kterého jsem nesnášela :D. A myslím, že Čarodějky jsem prvně viděla asi ve čtrnácti, což by měla být puberta v nejhorší fázi, ale jak říkám, mě se tenhle šílený fangirling obloukem vyhýbal :D.
#hatefangirls :D.
Ne, DQ je 19, takže se narodila do úplně jiné seriálové éry :D. Dokonce bych řekla, že v době, kdy ze seriálů začala mít rozum už žádná naše TV Čarodějky nedávala :D.
No, ehm, mně je 20 a k Čarodějkám jsem si povinně sedala každý den po škole :D přišla jsem ze školy a byla Buffy, Charmed a teprve potom nějaké domácí úkoly :DD
Na ten seriál se dal koukat pořád dokola.Prostě srdíčková záležitost .o)
No nevím, kam patřím já, jak to tady čtu :-D Na čarodějky jsem koukala s mojí mamkou a Colea jsme žraly obě :-D Jinak samozřejmě, že z dnešního hlediska už jsou všechny ty seriály z té doby úsměvné (hlavně ty efekty), ale neznamená to, že si je nemůžeme pořád užívat ;-) A já zase teda Prue nesnášela, takže jsem byla ráda, když jí vyměnili.
Čarodějky už jsou dneska klasika, viděl jsem je několikrát
Prosím vás, jak se v češtině jmenoval Woogyman? :D zrovna řešíme s kolegyní v práci a nemůžeme si vzpomenout :D
Lucas napsal(a):
Prosím vás, jak se v češtině jmenoval Woogyman? :D zrovna řešíme s kolegyní v práci a nemůžeme si vzpomenout :D
bubelák/stín podle obsahu epizody, ale nevím, jestli je to psáno podle toho, jak se to skutečně překládalo :)
rebeccacarf napsal(a):
No nevím, kam patřím já, jak to tady čtu :-D Na čarodějky jsem koukala s mojí mamkou a Colea jsme žraly obě :-D Jinak samozřejmě, že z dnešního hlediska už jsou všechny ty seriály z té doby úsměvné (hlavně ty efekty), ale neznamená to, že si je nemůžeme pořád užívat ;-)
Na serial se ráda znovu podivam. V tv /nedávno opakovali/ nebo na dvd. No jo , jeden z nejserialů mého mládí.
ragelly napsal(a):
bubelák/stín podle obsahu epizody, ale nevím, jestli je to psáno podle toho, jak se to skutečně překládalo :)
V dabingu byl Bubelák i Stín. Bubelák mu říkala babi Halliwellová, když jim jako malým vyprávěla pohádku, která obsahovala i kouzlo, kterým ho potom porazily. Stín mu pak říkaly proto, že prostě tak vypadal. :D Ale pak dál v seriálu říkaly i Woogyman. ;)
(a ne, vůbec jsem si tu epizodu nedohledávala... :D)
andromache napsal(a):
Ale jinak byla Koule striktně nenene postava :D.
Jj, doma před obrazovkou jsme vždycky padali smíchy, když Phoebe nějak srdceryvně zařvala "KOULE!!". To se fakt nedalo. Ach ta naše čeština. :D
andromache napsal(a):
Jo, radši se modlete, ať vám Xena nevyjde někdy kolem SZ conu, jinak jsem schopná svoji pragofóbii i svoje zařeknutí, že už nikdy nepojedu do Prahy překonat a jít vám nakopat osobně :D. A pak vás ještě postavit na tu hranici :D.
Vzhledem k tomu, že o datu Xeny v SLDH je již rozhodnuto, tak si snad dají pořadatelé conu pozor :'D.
Drunk_Queen napsal(a):
Vzhledem k tomu, že o datu Xeny v SLDH je již rozhodnuto, tak si snad dají pořadatelé conu pozor :'D.
Ano, pokud budou chtít zachránit život svým dvěma nejcennějším redaktorkám, tak jim asi ani nic jiného nezbude :->.
IcePrincess napsal(a):
Jj, doma před obrazovkou jsme vždycky padali smíchy, když Phoebe nějak srdceryvně zařvala "KOULE!!". To se fakt nedalo. Ach ta naše čeština. :D
Mi povídej :D. A protože jsem ho vždycky nesnášela, tak mu u mě ta Koule prostě zůstala :D.
andromache napsal(a):
Ano, pokud budou chtít zachránit život svým dvěma nejcennějším redaktorkám, tak jim asi ani nic jiného nezbude :->.
Pche, vůbec se teď nebojím. Vůbec o.o.
Drunk_Queen napsal(a):
Pche, vůbec se teď nebojím. Vůbec o.o.
Muehehehehehe... *v dálce odeznívající ďábelský smích* 3:-D