Diskuze k článku Novinka pod lupou: S.W.A.T. (CBS)
liskulka.lida
Dlouholetý uživatel | Cool level: 22 | Chandler Bing
4. 12. 2017 / 13:21:59 (před 6 roky)
off

Souhlasím s 30%, tohle jsem fakt přetrpěla. Nejvíc mě dostalo, jak se pohoršovali nad nováčkem, který tvrdí, že se jde do akce. Jako vážně?! Vždyť S.W.A.T. tým je tu od toho, aby šel do akce! Ti lidi, kteří se tam přidají tam jsou proto, že milují akci a jsou závislí na adrenalinu! Oni tu práci dělají z tohoto důvodu! Ne z nějakého ušlechtilého, což se nám snaží tenhle seriál předhodit. Achjo...

Raději krátký, kvalitní seriál než bolestivé natahování za každou cenu.
Romix
Uživatel od první verze | Cool level: 14 | Emma Swan
4. 12. 2017 / 13:48:02 (před 6 roky)
off

Od třetího dílu mě to začalo víc bavit.. člověk od toho nesmí nic očekávat, prostě klasická akční jednohubka od CBS, která nemá se Swatem nic společného, ale hraje tam pár fajn postav, které baví. :)

Romix
andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
4. 12. 2017 / 14:35:29 (před 6 roky)
on

A zase půjdu proti proudu :D. Já dávám slušných 60%. Konečně zase jednou detektivka, kde se míň kecá a víc střílí. Shemar je docela sympaťák (byť jeho špičkování s Garciou mi v CM docela chybí), takže nevidím důvod proč to hned zatracovat jen proto, že je to "další typická kriminálka". No a co. Člověk potřebuje občas výplach a upřímně řečeno, už mám té módy vážných seriálů, co nutí člověka přemýšlet plné zuby. Zlaté devadesátky, vraťte se prosím!!!

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
Kolombo
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
4. 12. 2017 / 14:48:40 (před 6 roky)
off
andromache napsal(a):

A zase půjdu proti proudu :D. Já dávám slušných 60%. Konečně zase jednou detektivka, kde se míň kecá a víc střílí. Shemar je docela sympaťák (byť jeho špičkování s Garciou mi v CM docela chybí), takže nevidím důvod proč to hned zatracovat jen proto, že je to "další typická kriminálka". No a co. Člověk potřebuje občas výplach a upřímně řečeno, už mám té módy vážných seriálů, co nutí člověka přemýšlet plné zuby. Zlaté devadesátky, vraťte se prosím!!!

Jop souhlasím. Ne teda s tím návratem devadesátek, ale s tím výplachem. Já se u S.W.A.T. bavím v tuhle chvíli z kriminálek asi nejvíc. Nemusím nad ničím přemýšlet a "konečně se míň kecá a víc střílí" :-)

Non cuspi causa qui non debe cuspire
Vachisek
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
4. 12. 2017 / 16:46:45 (před 6 roky)
off

Je to všechno na jedno kopyto Brave, Seal a Swat jiné téma, ale pocit stejný člověk se 90% času nudí. Každopádně to zkusím film jsem měl rád.

SparkySpeirs
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
4. 12. 2017 / 18:47:41 (před 6 roky)
off

Viděla jsem prozatím všechny díly, které vyšly a musím říct, že u SWATu se jako u jednoho z mála seriálu docela bavím, což dokazuje právě to, že si skoro každý pátek opravdu sednu a ten díl zkouknu. Na mě je to vážně něco, jelikož celý můj watchlist svítí červeně, jelikož naprosto nestíhám :) postavy jsou zajímavé, i když místy klišé, ale v dalších dílech získávají větší sympatie :) za těch pár dílů, co vyšlo jsem si skoro všechny oblíbila a doufám, že dostanou některé postavy, které byly zatím na druhé koleji, trochu více místa, protože i když je Shemar Moore skvělý a schopný, pro mě osobně není Hondo zrovna ta nejzajímavější postava :D doufám, že se trochu více do popředí aspoň na chvíli dostanou i Deacon, Luca a Chris :DD

What the fork?!
peta2q
Dlouholetý uživatel | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
4. 12. 2017 / 22:31:19 (před 6 roky)
off

Po pilote som tiež bola trochu skeptická, ale Shemara mám rada a keď už mi odišiel z Criminal Minds, dala som tomu šancu aj po pilote. Vtedy ma to aj viac začalo baviť, a nasledujúce diely už boli super :) je to jeden z mála seriálov, na ktorý si nájdem čas každý týždeň, a keďže prakticky teraz nestíham nič, tak je to na mňa celkom výkon :D Teším sa na ďalšie diely, dobrá kriminálka mi zúfalo chýbala :)

"Everyone's a whore. We just sell different parts of ourselves." Tommy Shelby
hanee
Dlouholetý uživatel | Cool level: 31 | des. Walter 'Radar' O'Reilly
4. 12. 2017 / 22:57:20 (před 6 roky)
off

Akční je moje a pilot bavil. V pátém díle mi nesedlo řešit financování, ale tvůrci mají nejspíš potřebu ukázat i tenhle problém.

Nejlepší film je seriál.
Moire
Dlouholetý uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
5. 12. 2017 / 09:49:19 (před 6 roky)
off

Zatím sem viděla všechny díly. Má to spád, ale děj se dá odhadnout již podle chování postav. Nejvíc mě asi baví akce a Luca ;-)