Kevin má extra epky? Wtf? :D
Drunk_Queen napsal(a):
Kevin má extra epky? Wtf? :D
Kevin je ještě vesměs v mezích, ale 9JKL? :D
Je to ostuda, ale jsem ráda za Dynastii :-D
ragelly napsal(a):
Kevin je ještě vesměs v mezích, ale 9JKL? :D
No ty kráso, toho jsem si pro jistotu ani nevšimla :D.
Jsem ráda za extra epky u The Good Doctor.
Extra epizody pro Kevina a 9JKL? Kam to americké diváctvo spěje...
Tak CBS se kvůli vyšetřování sexuálního skandálu Jeremyho Pivena nakonec rozhodla neobjednat extra epizody k Wisdom of the Crowd, první řada jich bude mít jen 13 a seriál je v podstatě zrušený - natáčení bude ukončeno v polovině prosince.
ach jo, myslela jsem, že Brave se uchytí. Tak aspoň, že swat a seal dostanou celou řadu. I když brave se mi z nich líbí úplně nejvíc.
Case*Wawe*Make napsal(a):
Jsem ráda za extra epky u The Good Doctor.
Taky jsem rád za Good Doctor
ragelly napsal(a):
Tak CBS se kvůli vyšetřování sexuálního skandálu Jeremyho Pivena nakonec rozhodla neobjednat extra epizody k Wisdom of the Crowd, první řada jich bude mít jen 13 a seriál je v podstatě zrušený - natáčení bude ukončeno v polovině prosince.
Chjo, to je zas jednou aféra. Ještě se bude na konci sezóny prodlužovat místo podle sledovanosti podle počtu obviněných herců. Aby člověk trnul hrůzou, koho obviní příště, a který seriál mu proto zruší. Rozhodně to nechci nijak zlehčovat, ale celou kauzu nejvíc to odskáčou diváci :(
Stanice CBS ještě nadělila celé série komediím Man with a Plan a Superior Donuts. Zrovna když vyjde článek, začne se zase oznamovat jako na běžícím páse, ach jo :D
Další díly, konkrétně 6 epizod, získává Ghosted na Foxu, první řada bude mít celkem 16 epizod.
A taky ještě Elementary na CBS má +8 epizod, celkem šestá řada bude mít 21 dílů.
weunka2101 napsal(a):
ach jo, myslela jsem, že Brave se uchytí. Tak aspoň, že swat a seal dostanou celou řadu. I když brave se mi z nich líbí úplně nejvíc.
ale Brave bude od 1. Ledna pokračovat ( u nás od 2.) jen nedostane epizody navíc
Už vím oroč the Brave nemá extra epizody. Je to proto protože v únoru jsou zimní olympíjské hry a NBC chce aby byly všechny díly odvysílány jakoby v kuse, než to vypukne, pak bude seriál nahrazen Good Girl.