Z top 5: Knihovníci, Happy, Knightfall a Agents of S.H.I.E.L.D. A samozřejmě Grand Tour.
Kdyby radši byl v prosinci Black Mirror :-( To je podle mě očekávanější než všechny zmíněné seriály dohromady. Nevím, co si o tom mám myslet....někde jsem viděla, že to má být v prosinci, někde že až v roce 2018...tak to nevím.
Jinak z dalších seriálových se těším na Ordeal by Innocence-prostě jakmile vidím, že je to podle předlohy Agathy Christie, tak to musím hned vidět.
EDIT: Do pytle, až teď to čtu, že premiéra Ordeal by Innocence byla odložena kvůli obvinění proti Edu Westwickovi....
Doctor Who? The Grand Tour? Ale ok, na The Crown se taky těším hodně.
CrazyGeek napsal(a):
Doctor Who? The Grand Tour? Ale ok, na The Crown se taky těším hodně.
Tady chápu, proč tu není Doctor Who. Máme vánoční speciál a poté pauzu. Někde jsem se dočetla, že dalšího doktora by měli vysílat až podzim 2018. Pokud se mýlím, budu moc ráda za opravu. Také bych to uvítala dřív... :(
Nejvíc se těším na The Crown a báječného Matta Smitha a Claire Foy. Je to tak uvěřitelné...
Ještě k těm Agentům. Chápu to dobře, že pojedou v páteční večery nonstop i během svátků? Svatá Makrelo!
Pro mě akorát The Crown. Jinak budu v prosinci dohánět, co jsem díky studiu od září nestíhala.
Těším se na vánoční speciál Doctora Who. Asi bych měla začít konečně sledovat the Crown, no co, na to bude ještě dost času o vánočních prázdninách. ;)
The Grand Tour!!! Aaaaaaaaaaaaaaaah!!!
Na Knightfall jsem zvědaví, ale víc se těším na The Crown. První série byla super.
Za mě určitě Happy! komiks jsem ještě nečetl ale před puštěním první epizody určitě plánuji :D Co se týče Librarians tak mi přijde že seriál už poměrně rychle vyčpěl a do té topky se podle mě moc nehodí ale což ! :D Jo a ještě Knightfall vypadá dosti zajímavě...
Těším se na nový seriál Knightafall a samozřejmě na pokračování The Crown.
Jsem fanoušek historie a vypadá to na orgie. :D The Crown a Knightfall hustý.
The Crown, jednoznačně. :)
Jen nevím, kdy si na to najdu čas. :D Jsem ve skluzu snad se všema seriálama na který koukám. :D
Nejvíce mě zaujalo Knightfall, na to si čas rozhodně udělám. Jinak nic (Agenty už sleduji od začátku).
Upřímně jsem místo Agentů čekal v pětce spíše The Grand Tour. Ten je pro diváky celosvětově lákavější než Agenti.
Tak z těchto seriálů si vyberu všechny, kromě The Crown
Tak konečně....Black Mirror bude mít další sérii 29. prosince. Vědět to, tak určitě je to v první pětce, ne-li na prvním místě :-)