Diskuze k článku Novinka pod lupou: Lifeline (YouTube Red)
Jenny17
Dlouholetý uživatel | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
4. 12. 2017 / 15:05:57 (před 6 roky)
off

Teda vypadá to hodně zajímavě, tak se mrknu, děkuji za info.

Jenny
Nikolina
4. 12. 2017 / 15:30:42 (před 6 roky)
off

Tak na toto určite mrknem.

zip
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
4. 12. 2017 / 17:33:54 (před 6 roky)
off

Super, to zkusím;-)

Kolečkové brusle, sci-fi, Cimrman a sarkasmus -to je moje!
andrea168
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
4. 12. 2017 / 19:05:54 (před 6 roky)
off

Jejda, to vypada zajimave!

Nira
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
4. 12. 2017 / 19:14:28 (před 6 roky)
off

Díky za doporučení, tohle určitě zkusím :-)

sandokan555
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
4. 12. 2017 / 21:28:48 (před 6 roky)
off

Mna zaujal popis, posielaju 33 dni do bvuducnosti? nie nahodou do minulosti? Ako v  buducnosti zabrania smrti ked o nej este nevedia? Ale urcite dam serialu sancu.

Drunk_Queen
Redaktor | Cool level: 54 | Jack Shephard
4. 12. 2017 / 22:02:27 (před 6 roky)
off
sandokan555 napsal(a):

Mna zaujal popis, posielaju 33 dni do bvuducnosti? nie nahodou do minulosti? Ako v  buducnosti zabrania smrti ked o nej este nevedia? Ale urcite dam serialu sancu.

Jo, do budoucnosti. 33 dní předem vědí, že někdo umře, 33 dní před smrtí posílají do toho dne agenta, aby tomu v tu chvíli zabránil.

milosh
Dlouholetý uživatel | Cool level: 38 | Angel
4. 12. 2017 / 22:46:15 (před 6 roky)
off
sandokan555 napsal(a):

Tohle mě taky zaujalo. A asi už jen minimálně to mě donutí podívat se na pilot, abych to pochopil, protože mi to pořád šrotuje v hlavě. Tak snad pilot nezklame, protože sci-fi můžu a cestování časem dvojnásob.

sandokan555
5. 12. 2017 / 00:03:27 (před 6 roky)
off
Drunk_Queen napsal(a):

Jo, do budoucnosti. 33 dní předem vědí, že někdo umře, 33 dní před smrtí posílají do toho dne agenta, aby tomu v tu chvíli zabránil.

ale to je nelogicke ... na co posielat do buducnosti ked si staci pockat? a 33 dni je viac na zachranu ako 1 den.
no dobre musim si to pozriet lebo to fakt nedava zmysel. Uz len preto ze ak by poistovna vedela ze niekto za mesiac zomriet tak jednoducho zrusi poistku a zarobi na tom :D proste nikdy by neplatila umrtie a bola by tym padom najziskovejsia. Pochybujem ze je na svete poistovna ktorej skutocne "zalezi" na klientoch.

ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
5. 12. 2017 / 00:27:50 (před 6 roky)
on
sandokan555 napsal(a):

ale to je nelogicke ... na co posielat do buducnosti ked si staci pockat? a 33 dni je viac na zachranu ako 1 den.
no dobre musim si to pozriet lebo to fakt nedava zmysel. Uz len preto ze ak by poistovna vedela ze niekto za mesiac zomriet tak jednoducho zrusi poistku a zarobi na tom :D proste nikdy by neplatila umrtie a bola by tym padom najziskovejsia. Pochybujem ze je na svete poistovna ktorej skutocne "zalezi" na klientoch.

Oni to tam přímo vysvětlují, proč je to takhle vytvořené, něco kvůli tomu, že přesně v ten moment se ti osudová osa rozpojuje a jsou dvě možnosti, jak to dopadne - agent zařídí tu druhou, kdy člověk přežije, kdyby prý se pokusili je zachránit už v té minulosti, když se dozví, že za 33 dní umřou, tak všechno, co udělají, aby tomu zabránili, bude k ničemu, protože to všechno povede jen stále po té jedné osudové ose ke stejnému výsledku. To říkám cca, oni to tam ukazují a vysvětlují trošku srozumitelněji :D

sandokan555
5. 12. 2017 / 10:19:35 (před 6 roky)
off
Jenny17
5. 12. 2017 / 12:28:04 (před 6 roky)
off
ragelly napsal(a):

Oni to tam přímo vysvětlují, proč je to takhle vytvořené, něco kvůli tomu, že přesně v ten moment se ti osudová osa rozpojuje a jsou dvě možnosti, jak to dopadne - agent zařídí tu druhou, kdy člověk přežije, kdyby prý se pokusili je zachránit už v té minulosti, když se dozví, že za 33 dní umřou, tak všechno, co udělají, aby tomu zabránili, bude k ničemu, protože to všechno povede jen stále po té jedné osudové ose ke stejnému výsledku. To říkám cca, oni to tam ukazují a vysvětlují trošku srozumitelněji :D

A proto musíme kouknout. Bude to hodně zamotané .o)

Jenny
ragelly
5. 12. 2017 / 12:42:00 (před 6 roky)
on

Tak pak všichni dejte vědět, jak se vám to líbilo :)

ragelly
5. 12. 2017 / 22:53:56 (před 6 roky)
on
GoogleMaps napsal(a):

...

Pardon, veřejně warez být nesmí, takže jsme příspěvek museli smazat.

Adelai
Dlouholetý uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
6. 12. 2017 / 15:11:07 (před 6 roky)
off

Prosím neví někdo jakým způsobem se můžu podívat na ostatní dily, když na jutubku mi to hází, že není dostupné?

Adelai
Dlouholetý uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
6. 12. 2017 / 23:20:38 (před 6 roky)
off
cremo napsal(a):

Dostupné to je na youtube red, čo je platená služba. Ale zasa youtube red nie je v našich končinách dostupný. Prvý diel bol free. Ostatné diely treba hľadať. Síce sa horšie zháňajú, ale dá sa to. Ja som dokonca zohnal seriál v 4K.

No právě .. že u nás nemám ani možnost uvažovat o tom, že si to zaplatím :D Já už taky na několika místech našla, ale potřebuji k tomu alespoň anglické titulky což je problém :D

Anduska
Dlouholetý uživatel | Cool level: 19 | Černá zmije
7. 12. 2017 / 19:02:57 (před 6 roky)
off

na to se určitě musím podívat!

Nevěříš?
Jenny17
30. 12. 2017 / 17:55:54 (před 6 roky)
off
cremo napsal(a):

Tak konečne sa na opensubtitles objavili EN titulky ku všetkým častiam. I keď by som dal prednosť CZ titulkom, ale vždy lepšie ako žiadne titulky.

Bohužel musím počkat na CZ titulky moc ang nedávám, to už ted mám několik seriálu,že čekám .o(. Musím vydržet!

Jenny
Caroline115
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
6. 3. 2018 / 17:43:41 (před 6 roky)
off

Vypadalo to zajímavě, ale i když to má pouze 25 minut, mě to teda dost nudilo :-/ Vyhazuju z watchlistu, další díl už si nepustím....

ragelly
28. 8. 2020 / 20:43:32 (před 4 roky)
on

Dokoukáno. První díl byl super, ale pak to šlo hodně z kopce pro mě osobně. Ta dějová linka s malou / mladou holkou mi přišla hrozně nezajímavá. Na druhou stranu vůbec netuším, jak by se mohl příběh vylepšit, aby mě to víc bavilo. Je pravda, že tohle by se možná více hodilo na film než seriál, protože více epizod a nutnost rozvádění příběhu tomu spíše škodí.

Závěr:
Otevřený. Connor skočí poprvé do minulosti, aby varoval Norah před zabitím jeho verze v dané časové linii. Connor jí řekne, že s celým Lifeline měla pravdu a vytáhne si čip z paže, aby ho už nemohli sledovat. Hrdina se vydá do baru, kde obdrží tajemný telefonát - záhadný muž se ho ptá, zda věří na osud, nebo svobodnou vůli. Connor odpoví, že na osud, na což muž odpoví, že to je dobře, protože tohle není poprvé, co tento rozhovor vedou.