To teda vyřešili pěkně blbě, to jako na pokračování Supergirl budem čekat tři měsíce? Mělo si to CW nějak líp naplánovat, třeba začít s něčím už dřív než v říjnu a všechny superhrdinské seriály ještě mohli odvysílat jednu epizodu příští týden, když stejně zbytek seriálu ještě pojede. Jsem zvědav, kde tam ještě strčí The 100, The Originals a iZombie, na které se těším nejvíc, a kam dají novinku Life Sentence, která mě ze všech novinek zaujala nejvíc.
A tohle vymyslel který chytrák na CW? To si snad dělají srandu. Nemají všechno prodlužovat, pak by takový problém neměli.
Tak tohle hodně nezvládli soudruzi ze CW....
Tak na to mám jen jedinou reakci: *FACEPALM*... Co se stalo se vzorcem, že každý den měl svůj vlastní superhrdinský seriál? Nebo proč začali tak pozdě? Klidně mohli fakt začít tak o týden dva dřív. Jo a Originals mělo být už dávno na smetišti dějin.. Hned by se místo našlo.
Jen, aby si tak na CW zbytečně neuškodili. Kdyby ještě teď zrušili Valor a Dynasty měli by prostoru dost.
Já v tom zas takový problém nevidím, tak bude mít Supergirl pár týdnů přestávku. Zas na druhou stranu odpadnou týdny s reprízami a letní pauza bude cca o 14 dní kratší. Díly budou odvysílány všechny, tak se nic neděje, ne? :)
Takže to minimálně jeden z nich má spočítaný.
Tak to je fakt řešení na palici. Co bude s návazností? Nebo to pořeší, pokud bude třeba Flash odkazovat na něco v Legendách?
Nebo vyjmou ty dva seriály z univerza?
Možno by si mohla stanica vziať príklad zo staníc veľkej päťky a začať vysielať aj po 22 hodine. Alebo zapojiť do vysielania nedeľu...
nebo to mohli dat na stridacku, jeden tyden legendy a druhy supergirl, pro lidi co koukaji na oba serialy se vlastne nic nestane
ještě by mohly udělat seriál s černým super hrdinou a špatným oblekem, ten by se jim tam ještě vešel.