Celkom ma prekvapilo, že som tam nenašiel ani jeden seriál, ktorý by som mal vo watchlistu. Tipovanie preto pre mňa bude veľmi zaujímavé. :D
Mrkol som na Handmaid's Tale a všade kde sa dá ho tipujem. Predsa len ten popis a navyše kauza #metoo si priam žiadajú jeho výhru :D
Vypráví o osudech mladičké ženy, která je v dystopické budoucnosti ovládané diktátory naprosto v jejich moci. Jako jedna z mála žen je totiž v časech plných nukleárních katastrof a genetického experimentování plodná, a tedy nutná k přežití lidstva.
Pain28 napsal(a):
Celkom ma prekvapilo, že som tam nenašiel ani jeden seriál, ktorý by som mal vo watchlistu. Tipovanie preto pre mňa bude veľmi zaujímavé. :D
Som na tom rovnako, tak som to natipoval úplne že od oka, jedine Katherine Langford som dal preto, že som 13 Reasons Why videl a možno by si to aj zaslúžila, aj keď neviem ako je na tom konkurencia :D
Nemáte tam chybu? Mám pocit, že jsem na zahraničních stránkách četla, že Freddie Highmore má nominaci za práci v "The Good doctor". Jinak já už mám odtipováno, ale myslím, že to dopadne zas jako vždy.. když se trefím jednou, bude úspěch :)
TheDanielss napsal(a):
Nemáte tam chybu? Mám pocit, že jsem na zahraničních stránkách četla, že Freddie Highmore má nominaci za práci v "The Good doctor". Jinak já už mám odtipováno, ale myslím, že to dopadne zas jako vždy.. když se trefím jednou, bude úspěch :)
Máš pravdu, díky :) Koukala jsem na zdrojový článek na TV Line a taky už si to tam opravili, v diskuzi je na to taky upozornili. Právě jinak mi to přišlo zvláštní, protože jsem to nepřepisovala, ale vyloženě kopírovala :)
Já zase nechápu tu hysterii kolem Sedmilhářek... Zkoušela jsem dva díly, abych byla v obraze a to se vážně nedá. Tipování zvládnu asi tak jak když sázím na hokej - citem.
Ale určitě neopomenu moji oblíbenou královnu s cizinkou :)
Tak otipováno, takže to bude zase vedle, jako vždy.
Osobně mi chybí Jon Bernthal, ale v globech se nevyznám, nevím jestli mohl být vůbec nominován. Pokud ano, tak mě mrzí že tam není, za Punishera by si alespoň nominaci zasloužil.
Je úsměvné, že Jessica Lange a Susan Sarandon jsou obě nominované vzhledem k rivalitě jejich "seriálových postav" :D
Ten pocit, když 3/4 seriálů z výběru vůbec nesledujete, takže střílení naslepo, jsem zvědavá, jak se mi to osvědčí.
IcePrincess napsal(a):
Ten pocit, když 3/4 seriálů z výběru vůbec nesledujete, takže střílení naslepo, jsem zvědavá, jak se mi to osvědčí.
Tak to si na tom ešte dobre. :-) Ja nesledujem ani jeden seriál z tých nominovaných. :D
IcePrincess napsal(a):
uplne suhlasim, okrem Mr. Robota som podla nazvu spoznal asi uz len 2 serialy a o zvysku netusim. Ale odtipovane je.
Iba sa chcem opyta, preco je na typovacku menej kategorii ako v skutocnosti?
diks
Tipovačka odtipována, tradičně způsobem střelba od boku dle prvotního nápadu, protože dlouhosáhlé přemýšlení se mi u Glóbů ani Emmy nikdy nevyplatilo :D
Tak mám odtipováno :D a jelikož jsem teprve včera viděla první díl Feud a jinak jsem odsud kromě Stranger Things neviděla nic, tak naprosté tipování naslepo :D
Většinou jsem si odtipovala ty lidi a seriály, které aspoň trochu znám, nebo kterým bych to přála...
stejně si myslím, že to drama zase dostane GoT, které si tam zase museli vecpat... nechápu :/
Kromě The Good Doctor a Stranger Things jsem nic jiného neviděla.
Zdravím, já akorát nemůžu v tipovačce najít minisérie, ani herce a herečky k nim. Je chyba u mě?
Korálka napsal(a):
Zdravím, já akorát nemůžu v tipovačce najít minisérie, ani herce a herečky k nim. Je chyba u mě?
Minisérie se do tipovačky nedávají, alespoň zatím ne, takže to, co vidíš v tipovačce, je opravdu vše pro tipování :)