Super šílenost, ale třetí díl už byl i na mě trochu moc :D
Jen pro doplnění - druhým dílem si u mě Happy! spravil reputaci, takže kdo měl po pilotu stejně smíšené pocity jako já, může směle pokračovat dál. ;) Dokonce i tu chlupatou potvoru jsem ve dvojce tak nějak vzala na milost! ;) :D
Zatím jsem viděla čtyři díly a myslím, že to bude jedna z mých srdcovek.
Naprosto parádní šílenost! Happy je plus a funguje jako odlehčení, protože je to zábava, i když ne pro každého a člověk to nesmí brát vážně.
A sup s tim do watchlistu!
Skvěle praštěný seriál, stačí vidět přihlouplý pohled Meloniho a směju se.
tato sialenost skutocne stoji za to vidiet, serial ma neuveritelne tempo a imaginarny priatel je sakramensky vtipny ... aj ked svojou naivitou ... .
Jéj, to jsem zase našla nějakou šílenost :D Pilot mám za sebou a řekněme, že pak má člověk takovou Happy náladu...
Plánovala jsem dát Happy! šanci, ale že mě to takhle chytne, jsem nečekala. Meloni je tradičně výborný, modrý plyšák překvapivě fajn, mám právě za sebou všechny zatím odvysílané epizody a moc se těším na další :-)
Seriál je dobrý, ale to, co bylo ve 3. díle, bylo spíše něco, co bych čekala v AHS....takže pohádka fakt ne....
Caroline115 napsal(a):
Seriál je dobrý, ale to, co bylo ve 3. díle, bylo spíše něco, co bych čekala v AHS....takže pohádka fakt ne....
Žánr: Drama / Akční / Thriller / Krimi / Fantasy / Komedie
tak rozpravku tam nikde nevidim a ani neviem ci by tam mohla byt, ked od prvej casti sa vlastne jedna o unos deti psychopatom.
sandokan555 napsal(a):
Žánr: Drama / Akční / Thriller / Krimi / Fantasy / Komedie
tak rozpravku tam nikde nevidim a ani neviem ci by tam mohla byt, ked od prvej casti sa vlastne jedna o unos deti psychopatom.
Seraphine akorát ve svém názoru psal, že je to taková pohádka pro dospělé, ale myslím, že to myslel s rezervou :D
Serial Happy! je idealny :D Nielen ze je super, ale zabral rovno aj 4 polozky z Vyzvy :D