Diskuze k článku Novinka pod lupou: Dark (Netflix)
Jenny17
Dlouholetý uživatel | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
15. 1. 2018 / 10:24:56 (před 6 roky)
off

Dark mám naplánovaný chci vidět. Ale měla bych tomu dát šanci a posunout žebříček seriálu, když je to výborný .o)

Jenny
A.R.G.U.S.
Redaktor | Cool level: 64 | Tyrion Lannister
15. 1. 2018 / 10:31:17 (před 6 roky)
off

Výborný seriál, vyplatí se mu dát šanci :)

Camfourek
Dlouholetý uživatel | Cool level: 23 | Denholm
15. 1. 2018 / 10:35:29 (před 6 roky)
off

Všude vidím přirovnání ke Stranger Things, ale ze seriálu takový pocit vůbec nemám. Nejblíž pocitově se mi k tomuto seriálu blíží OA. Ale jinak dobrý, fakt dobrý. Bohužel jsem němčinu nesehnala a anglický dabing je strašlivý, ale nevadí. Za chvíli přestanete koukat lidem do úst, kde to vůbec nesedí a soustředíte se na to, co se děje, jestliže nechcete být úplně mimo. Zvládla jsem maraton a chvílemi jsem si odškrabovala oči z obrazovky.

Atticus
Dlouholetý uživatel | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
15. 1. 2018 / 12:22:38 (před 6 roky)
off

Včera jsem viděl první díl a chytlo mě to! Němčinu jsem taky po pár minutách přestal vnímat...

Vachisek
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
15. 1. 2018 / 12:34:22 (před 6 roky)
off

Vadí mi ta Němčina nedokoukal jsem první díl. Věřím, že to někdy získá dabing aspon v AJ. Je to škoda téma mě láká.

ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
15. 1. 2018 / 13:33:02 (před 6 roky)
off
Vachisek napsal(a):

Vadí mi ta Němčina nedokoukal jsem první díl. Věřím, že to někdy získá dabing aspon v AJ. Je to škoda téma mě láká.

Myslim, ze v anglickem dabingu to jde stahnout hned od zacatku. Ja si nekontrolovala, jak mi zni cela stazena serie, ale dost mozna to v nazvu neco s ENG ma.

Kamylko
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
15. 1. 2018 / 14:33:50 (před 6 roky)
off
Vachisek napsal(a):

Da sa zohnat verzia, kde sa da prepinat medzi NJ-AJ audio stopov, i ked nemam moc rad nemcinu, tak anglicka stopa mi prisla zvlastna, tak som zostal na nemeckej.

Mna si Dark ziskal hned po 1. epizode a za mna islo o najlepsiu novinku a zaroven aj najlepsi serial za rok 2017, ta atmosfera a soundtrack, este teraz mam "husi kuzi" :D

Beatrix
15. 1. 2018 / 22:24:55 (před 6 roky)
off

Německý. Dobrý.
Souhlasím, že to táhne atmosférou do severských detektivek. Je tam postav jak na kostele a jestli bude další řada za delší dobu, nebudu si z toho pamatovat nic. Vážně je to tak zralý na to, aby si člověk založil spešl nástěnku.

„Eine Geschichte ist dann zu Ende gedacht, wenn sie ihre schlimmstmögliche Wendung genommen hat.“ Dürrenmatt
Atticus
Dlouholetý uživatel | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
16. 1. 2018 / 09:19:29 (před 6 roky)
off
Vachisek napsal(a):

Včera jsem zkoušel druhý díl nadabovaný v ájině (pilot jsem dal v originále) a docela to šlo. Musel jsem si sice zvyknout, protože to není ono, ale nakonec jsem to nevnímal a spíš se zažral do příběhu.

Editováno: 1x | Naposledy: 16. 1. 2018 / 09:20:36
Tesa.
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
16. 1. 2018 / 21:51:28 (před 6 roky)
off

Tiež som to najskôr pozerala v nemčine, ale potom som to už sťahovala radšej v angličtine :D Nemám to ešte pozreté celé, ale zatiaľ to vyzerá dobre :)

Macuu
16. 1. 2018 / 22:11:16 (před 6 roky)
off

pozrete za dva dni, super serial =)

Kolombo
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
17. 1. 2018 / 11:35:54 (před 6 roky)
off

To mi připomíná, že mi pořád visí ve watchlistu druhá série Stranger Things. Ale i tak přidávám do "Chci vidět".

Non cuspi causa qui non debe cuspire
foruska
Redaktor | Cool level: 24 | Alan Harper
19. 1. 2018 / 13:34:57 (před 6 roky)
off

Jen tak ze zvědavosti jsem si to dala v němčině a potom i s anglickým dabingem. K mýmu překvapení, je vážně lepší ta originální němčina a to jí jako jazyk nemám zrovna ráda. Rozhodně má tenhle seriál zajímavou atmosféru, ale herci mi přišli hrozně nesympatický. Koukat dál asi nebudu, spíš si necham od někoho říct, jak to dopadlo:D

ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
30. 6. 2020 / 22:55:47 (před 4 roky)
off

Dokoukáno a je to teda masakr. Určitě nejde o podkresovku, musíte každý díl vnímat od začátku do konce, abyste nepřišli o zásadní událost, prozrazení některé ze záhad a propojení rodinných vztahů, které tady jsou nejpropletenější, co jsem kdy viděla. Rozhodně seriál stojí za to - a udělala jsem moc dobře, že jsem si počkala na všechny tři řady a dala si ho naráz od začátku do konce během tří dnů.

Moje rada: Snažte se od začátku vnímat jména a přiřazovat si je k tvářím postav, budete to potřebovat :)))

Závěr:
Ani nebudu vypisovat, připravila jsem Vzpomínáme článek, kde závěr mám rozepsaný :)