Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Isekai Mao to Shokan Shojo no Dorei Majutsu epizoda 2x11 nie je
Prosím u seriálu Godfather of Harlem označit epizodu 2x10 jako závěr série.
A když už jsem u toho, tak rovnou poprosím stejně označit i epizodu 1x10 u seriálu Monsters at Work a epizodu 3x08 u seriálu Britannia.
Dobrý den, mohla bych poprosiit o doplnění k seriálu/telenovele Plameny vášně v českém dabingueshop@nonrx.cz celé všecky díly a ještě seriál Sedmé nebe (7th heaven) všecky díly v českém dabingu děkuji moc
odkaz
Ahoj, u seriálu Condor u epizod 2. řady je špatně uveden rok 2021 - 2. řada se už vysílala v roce 2020.
Magdalyaly70 napsal(a):
Ahoj, u seriálu Condor u epizod 2. řady je špatně uveden rok 2021 - 2. řada se už vysílala v roce 2020.
Díky za upozornění, já jsem si toho cca před týdnem také všimla a opravovala jsem to. Hádám, že se to asi automaticky načítá z TVmaze.com, kde uvádí rok 2021. Seriál po zániku Audience Network koupil Epix, který seriál znovu vysílá, nové epizody ale co jsem hledala být nemají, čistě vysílání již existujících. Mělo by ale samozřejmě být uvedeno původní datum vysílání, i jenom proto, aby epizody lidem nestrašily v kalendáři. Ví prosím někdo z redaktorů, jak zablokovat přepisování z TVmaze? Ráda se přivzdělám...
Dalo by se, prosím, udělat něco trvale s epizodami The Masked Singer (napadá mě jen přidání obsahů), protože systém pořád tahá data ze všech možných koutů a mixuje minimálně australskou, britskou a německou verzi se správnou americkou, takže to opravuju co dva měsíce (v lepším případě), aby se to pak stejně přehodilo zpátky.
Dobrý večer,
bylo by možné přidat nový seriál Tajemství britské královské rodiny (The Royals Revealed)
https://www.csfd.cz/film/1073145-tajemstvi-britske-kralovske-rodiny/prehled/
už byly odvysílány dva díly 9.9.+16.9., mělo by být celkem 8 dílů (zatím)
Děkuji, pěkný večer, dcuril.
Fantasy Island (2021)- prvá séria má len 8 časti a 10 (časti 9,10 sú navyše)
ve seriálu Kondor 2018 druha série už se vysílala na HBO datum je špatně zdroj https://hbogo.cz/serialy/kondor/rada-2