Uvidíme, co z toho bude. Ale začíná to být nějak moc populární tyhle muzikálové díly. Ať už si vzpomenu na Once Upon a Time, kde to moc dobře nedopadlo. Tady aspoň umí aspoň část herců zpívat.
Je malo serialov kde sa spievajuca cast podari .. vacsinou je to odpad ... Dobre to bolo vymyslene v Sanctuary, tam to bolo podarene ale inak hmmm .. .
Kdyby jen 2. série Riverdale nebyla takový odpad...
Nicméně tady ta muzikálová epizoda, k úctě ke komiksu, alespoň dává smysl. To nic nemění na tom, že ty epizody jsou otřesné. :D
Jen menší oprava. Carrie měla telekinetické schopnosti(tu hubenou knížečku jsem četla dvakrát), nevím o tom, že by se nazývalo jako teleskopické, to s tím snad ani nesouvisí.
IcePrincess napsal(a):
Jen menší oprava. Carrie měla telekinetické schopnosti(tu hubenou knížečku jsem četla dvakrát), nevím o tom, že by se nazývalo jako teleskopické, to s tím snad ani nesouvisí.
:D Ja som síce knihu nečítal, videl som iba film, ale ani v tom filme mi neprišlo, že mala teleskopické schopnosti :)
V pohode Ragelly, nič sa nestalo, aspoň si nás trošku pobavila. Mne sa tiež včera zadarilo - keď som dostal ponuku na uvarenie čaju, poprosil som, nech mi uvaria nejaký zeleninový čaj :)
Proč tolik seriálů nakonec dojde k muzikálové epizodě? To je záhada.
A jee jee :D Tak chudák Cole má po chlebe :D v jednom rozhovore vravel, že určite nechce muzikálovú epizódu Riverdale, keď úspešne bez spievania prežil kariéru v Disney :D :D
Tulrika napsal(a):
Proč tolik seriálů nakonec dojde k muzikálové epizodě? To je záhada.
Ziadna zahada ..amici ...
to proste musia mat a myslia si ze kazdemusa tieto "specialy" pacia.
Potěšující zpráva, podobné epizody mám rád. Už ani nedokážu spočítat, kolikrát jsem si už přehrál písničky Rebeccy, Colina a Lany z OUaT :D
Nesnáším muzikálové epizody! Stačí, že v každé druhé epizodě zpívají. Navíc by z toho měli vynechat Veronicu. Holka se sice snaží, ale všichni ostatní pějí lépe než ona.
Jen to ne..
Matuush napsal(a):
Nesnáším muzikálové epizody! Stačí, že v každé druhé epizodě zpívají. Navíc by z toho měli vynechat Veronicu. Holka se sice snaží, ale všichni ostatní pějí lépe než ona.
No, v té muzikálové epizodě taky žádný zázrak, ale to je podle mě i tím, že má střední hlas, kdežto ty písně jsou spíše pro soprán (který má taková Cheryl úplně nádherný).