Diskuze k článku Riverdale bude mít muzikálovou epizodu
TerushQaH
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
3. 2. 2018 / 12:04:19 (před 6 roky)
off

Uvidíme, co z toho bude. Ale začíná to být nějak moc populární tyhle muzikálové díly. Ať už si vzpomenu na Once Upon a Time, kde to moc dobře nedopadlo. Tady aspoň umí aspoň část herců zpívat.

sandokan555
Dlouholetý uživatel | Cool level: 22 | Chandler Bing
3. 2. 2018 / 12:07:49 (před 6 roky)
off

Je malo serialov kde sa spievajuca cast podari .. vacsinou je to odpad ... Dobre to bolo vymyslene v Sanctuary, tam to bolo podarene ale inak hmmm .. .

Adík
Dlouholetý uživatel | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
3. 2. 2018 / 12:30:41 (před 6 roky)
off

Kdyby jen 2. série Riverdale nebyla takový odpad...
Nicméně tady ta muzikálová epizoda, k úctě ke komiksu, alespoň dává smysl. To nic nemění na tom, že ty epizody jsou otřesné. :D

marcoz1
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
3. 2. 2018 / 13:13:13 (před 6 roky)
off
Římanka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
3. 2. 2018 / 13:32:50 (před 6 roky)
off

Jen menší oprava. Carrie měla telekinetické schopnosti(tu hubenou knížečku jsem četla dvakrát), nevím o tom, že by se nazývalo jako teleskopické, to s tím snad ani nesouvisí.

Jsem hloupý a netalentovaný člověk, který nic neumí a ani není moc hezký na pohled. ¯⁠\⁠_⁠(⁠ツ⁠)⁠_⁠/⁠¯
carolos
Redaktor | Cool level: 61 | Leonard Hofstadter
3. 2. 2018 / 13:39:09 (před 6 roky)
off
IcePrincess napsal(a):

Jen menší oprava. Carrie měla telekinetické schopnosti(tu hubenou knížečku jsem četla dvakrát), nevím o tom, že by se nazývalo jako teleskopické, to s tím snad ani nesouvisí.

:D Ja som síce knihu nečítal, videl som iba film, ale ani v tom filme mi neprišlo, že mala teleskopické schopnosti :)

V pohode Ragelly, nič sa nestalo, aspoň si nás trošku pobavila. Mne sa tiež včera zadarilo - keď som dostal ponuku na uvarenie čaju, poprosil som, nech mi uvaria nejaký zeleninový čaj :)

Tulrika
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
3. 2. 2018 / 13:41:26 (před 6 roky)
off

Proč tolik seriálů nakonec dojde k muzikálové epizodě? To je záhada.

Neumím rozdávat rady. Jen dělat sarkastické poznámky
Lollie
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
3. 2. 2018 / 17:32:17 (před 6 roky)
off

A jee jee :D Tak chudák Cole má po chlebe :D v jednom rozhovore vravel, že určite nechce muzikálovú epizódu Riverdale, keď úspešne bez spievania prežil kariéru v Disney :D :D

sandokan555
Dlouholetý uživatel | Cool level: 22 | Chandler Bing
3. 2. 2018 / 18:12:41 (před 6 roky)
off
Tulrika napsal(a):

Proč tolik seriálů nakonec dojde k muzikálové epizodě? To je záhada.

Ziadna zahada ..amici ...
to proste musia mat a myslia si ze kazdemusa tieto "specialy" pacia.

milosh
Dlouholetý uživatel | Cool level: 38 | Angel
3. 2. 2018 / 23:33:33 (před 6 roky)
off

Potěšující zpráva, podobné epizody mám rád. Už ani nedokážu spočítat, kolikrát jsem si už přehrál písničky Rebeccy, Colina a Lany z OUaT :D

Matuush
Redaktor | Cool level: 52 | Jayne Cobb
4. 2. 2018 / 00:22:06 (před 6 roky)
off

Nesnáším muzikálové epizody! Stačí, že v každé druhé epizodě zpívají. Navíc by z toho měli vynechat Veronicu. Holka se sice snaží, ale všichni ostatní pějí lépe než ona.

Well, what can you do, Yoko? Can you play the tambourine?
Destinytte
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
4. 2. 2018 / 11:13:33 (před 6 roky)
off
Římanka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
2. 6. 2018 / 20:55:37 (před 6 roky)
off
Matuush napsal(a):

Nesnáším muzikálové epizody! Stačí, že v každé druhé epizodě zpívají. Navíc by z toho měli vynechat Veronicu. Holka se sice snaží, ale všichni ostatní pějí lépe než ona.

No, v té muzikálové epizodě taky žádný zázrak, ale to je podle mě i tím, že má střední hlas, kdežto ty písně jsou spíše pro soprán (který má taková Cheryl úplně nádherný).

Jsem hloupý a netalentovaný člověk, který nic neumí a ani není moc hezký na pohled. ¯⁠\⁠_⁠(⁠ツ⁠)⁠_⁠/⁠¯