Mě osobně učaroval webseriál The Guild, tady https://www.serialzone.cz/serial/guild-the/ a tady http://www.videacesky.cz/serialy/the-guild .
WOW ani jiné hry sice nehraju, takže to prostředí her moc neznám, ale při sledování seriálu to nijak nevadí. :)
Já na videačesky.cz chodím pravidelně :) Sleduju JourneyQuest u kterého se vždycky nasměju a pro Aidan 5 jsem hlasovala v souboji seriálů.
Mám ráda na webepizody rozdělené muzikály od StarKid, které jsou také na videačesky a taky mi tu chybí Napsáno dítětem :)
under.demonic.possession napsal(a):
Mě osobně učaroval webseriál The Guild, tady https://www.serialzone.cz/serial/guild-the/ a tady http://www.videacesky.cz/serialy/the-guild .
WOW ani jiné hry sice nehraju, takže to prostředí her moc neznám, ale při sledování seriálu to nijak nevadí. :)
Tak to třeba hodíme do druhého přehledu, pokud se najde dostatek zajímavých webseriálů a tipů od vás tady v diskuzi :) Já jsem koukal na Fallout a první díl stál za to :) Continuum vypadá taky zajímavě. Nepochybuju, že tady je kupa lidí, co je sleduje a vymysleli by i další perličky, tak sem s nimi :)
Najviac ma zaujal Continuum, takže ten si pozriem určite. Ostatné ma tiež zaujali, možno si ich niekedy pozriem... ;)
Pro mě je jednička (z tohoto výběru) Continuum, Aidan 5 mě moc neoslovil, H+ je dobře rozjeté a Fallout: Nuka Break je docela sranda.
Přesně takový článek jsem potřebovala, díky megawire! Webseriály jsou něco úžasnýho. Poslední věc před spaním :) Už dlouho si říkám, že musím zkusit Bite Me, takže doufám, že mě to zase trochu popostrčilo :D No a asi taky zkusím Continuum ať to mám oboje :) (myslím i ten kanadský)
A co Troopers?? To není seriál, který stojí za shlédnutí?? :)
USS Odyssea napsal(a):
...A co Troopers?? To není seriál, který stojí za shlédnutí?? :)
Troopers jsou legenda :) Udělám druhý díl článku časem, jen čekám na ty nejzajímavější tipy od vás všech :)
Zajímavě vypadá i Drone a taky The Resistance ...
megawir napsal(a):
...Zajímavě vypadá i Drone
No tak když to zipacna ohodnotil 90%, tak to asi bude dobrý :D
H+ a Continuum sleduji, zbytek přidán do watchlistu, stojí za to se na všechno podívat a času to moc nezabere :) Přesně článek, kterej jsem potřebovala
Videacesky kazdy den sleduji tak ty serial znam. Continuum a Fallout: Nuka Break jsem uz videl kdyz to vychazelo, tak ted si to opakuji jinak H+ a JQ sleduju nove. A ten zbytek uz mam taky za sebou. Urcite doporucuji Guild a Troopers to jsou uz takovy ikony. The Resistance taky neni spatny ale vic se mi libilo Riese. Taky kdo nevidel tak povedeny jsou i SFR, Divize a RCVR. Na webu maj i spoustu komedii, ktery stoji za podivani - Pošahaná přítelkyně, Full Benefits,....
Mě se dost líbí Drone, H+ sleduju a teď jsem se chystala na Continuum, ale po tomhle článku a přečtení příspěvků tady v komentářích toho budu chtít zkouknout asi daleko víc :)
Zatím sleduju jen H+, vypadá to zajímavě. Radši si k tomu nic přibírat nebudu, mám toho až nad hlavu.
Ale samozřejmě mě jich láká víc. I když webseriálům moc neholduji.
Nabídka je velmi zajímavá, určitě si něco vyberu a vyzkouším, díky za tip ;)
Teď zrovna se chystám začít sledovat Fallout: Nuka Break, protože jsem hrál hru Fallout 3 a ta byla fajn :D
Moc děkuju za tenhle článek, včera jsem začala koukat na Video Game High School a nemohla jsme se od toho odtrhnout do té doby, než jsem to celé dokoukala, vůbec o těchto "seriálech" neměla tušení :)
Ja som sledoval webseriály už pred tým práve na videa česky z týchto čo tu boli ma najviac zaujal Bite me. Mám rád všetko čo súvisí so zombie tématikou. Myslím že aj H+ môže byť dobré. Ďalšie z tohto zoznamu si pozriem až budem mať čas. Inak z tu spomínaných som videl akurát tak The Guild a na Troopers sa práve chystám ale páčil sa mi aj Chad Vader (odkaz). Ešte že na tieto seriály si netreba nájsť až príliš veľa času lebo keďže sa jedná o webseriály jeden diel nemá viacej ako 15 minút aspoň z tých webseriálov čo som zatiaľ videl :)
rozhodně chybí komediální Dating rules from my future self a fantasy Wendy :)
Moje první setkání s webseriály bylo The Guild a pořád mám tu pošahanou partičku nejradší. Taky se mi hodně líbil Cinemassacre's Monster Madness, teda s výjimkou 2. série o godzillách, je to takový hodně rychlý průřez hororovým žánrem.
Z těch jmenovaných se mi nejvíc líbí JourneyQuest. H+ mě zatím docela zklamalo, to je pořád samé 7 lety předtím, než se to stalo, 50 minut předtím, než se to stalo, 15 sekund poté, co se to stalo a moje trpělivost má určité meze:-) Víc mě teda momentálně baví Drone.
Chystám se na Riese a RCVR.
Samý zajímavý tipy :)
Sepíšu to pak do druhého dílu naší představovačky, sázejte dál, pokud tu pořád nepadla nějaká naprostá pecka .-))
Já se tedy omluvám, že jsem taková lama. Na ten server Videačesky jsem teď kliknul poprvé v životě. Ty webseriály sleduji anglicky, ale chtěl jsem se kouknout jak vypadají titulky. A za Boha nemůžu přijít na to, jak se to s titulky spouští. Je tam jen YouTube video v originálním znění jak ho sleduji přímo na YouTube. Teď zrovna mluvím o Continuum. Poradí někdo?
zipacna napsal(a):
Poradí někdo?
Jakmile si to video pustíš, objeví se dole napravo akční tlačítka. Druhé zleva je zapnout titulky.
megawir napsal(a):
Jakmile si to video pustíš, objeví se dole napravo akční tlačítka. Druhé zleva je zapnout titulky.
Děkuju moc.
USS Odyssea napsal(a):
No tak když to zipacna ohodnotil 90%, tak to asi bude dobrý :D
Na hodnocení ostatních nikdy nekoukej. Mě se to líbí, ale tobě třeba nemusí. Myslím, že není problém kouknout se alespoň na jednu na 5-ti minutovou epizodu a udělat si vlastní názor ;) Z mého pohledu se mi to například zdá mnohem lepší než ten webseriál Continuum, i když místo pěkný kosti je tam robot :D
zipacna napsal(a):
Na hodnocení ostatních nikdy nekoukej. Mě se to líbí, ale tobě třeba nemusí. Myslím, že není problém kouknout se alespoň na jednu na 5-ti minutovou epizodu a udělat si vlastní názor ;) Z mého pohledu se mi to například zdá mnohem lepší než ten webseriál Continuum, i když místo pěkný kosti je tam robot :D
jo jasně :D myslela jsem to tak, že máme hodně podobný vkus, takže je hodně pravděpodobné, že se mi to bude líbit taky ;) A máš pravdu, výhoda webseriálů je ta, že jsou hodně krátké, takže vážně není problém, abych se na jednu epku odpoledne podívala :D (popř. na víc :D