Diskuze k článku Webseriály, které stojí za to sledovat
reallyreallychildish
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
11. 9. 2012 / 11:20:21 (před 12 roky)
off

Mě osobně učaroval webseriál The Guild, tady https://www.serialzone.cz/serial/guild-the/ a tady http://www.videacesky.cz/serialy/the-guild .
WOW ani jiné hry sice nehraju, takže to prostředí her moc neznám, ale při sledování seriálu to nijak nevadí. :)

If I cannot reach Heaven, I will raise Hell.
Dadulinka
Redaktor | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
11. 9. 2012 / 11:26:32 (před 12 roky)
off

Já na videačesky.cz chodím pravidelně :) Sleduju JourneyQuest u kterého se vždycky nasměju a pro Aidan 5 jsem hlasovala v souboji seriálů.
Mám ráda na webepizody rozdělené muzikály od StarKid, které jsou také na videačesky a taky mi tu chybí Napsáno dítětem :)

Geronimo! Allons-y! Gallifrey stands!
megawir
Autor článku | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
11. 9. 2012 / 11:34:50 (před 12 roky)
off
under.demonic.possession napsal(a):

Mě osobně učaroval webseriál The Guild, tady https://www.serialzone.cz/serial/guild-the/ a tady http://www.videacesky.cz/serialy/the-guild .
WOW ani jiné hry sice nehraju, takže to prostředí her moc neznám, ale při sledování seriálu to nijak nevadí. :)

Tak to třeba hodíme do druhého přehledu, pokud se najde dostatek zajímavých webseriálů a tipů od vás tady v diskuzi :) Já jsem koukal na Fallout a první díl stál za to :) Continuum vypadá taky zajímavě. Nepochybuju, že tady je kupa lidí, co je sleduje a vymysleli by i další perličky, tak sem s nimi :)

SerialZone.cz | KFILMU.net | co-boss
Nikuska181
Uživatel od první verze | Cool level: 12 | Dale
11. 9. 2012 / 14:13:59 (před 12 roky)
off

Najviac ma zaujal Continuum, takže ten si pozriem určite. Ostatné ma tiež zaujali, možno si ich niekedy pozriem... ;)

Vanellus
Uživatel od první verze | Cool level: 16 | Number 6
11. 9. 2012 / 15:14:01 (před 12 roky)
off

Pro mě je jednička (z tohoto výběru) Continuum, Aidan 5 mě moc neoslovil, H+ je dobře rozjeté a Fallout: Nuka Break je docela sranda.

Vanellus
Odyssea
Redaktor | Cool level: 27 | Bobby Singer
11. 9. 2012 / 15:34:03 (před 12 roky)
off

Přesně takový článek jsem potřebovala, díky megawire! Webseriály jsou něco úžasnýho. Poslední věc před spaním :) Už dlouho si říkám, že musím zkusit Bite Me, takže doufám, že mě to zase trochu popostrčilo :D No a asi taky zkusím Continuum ať to mám oboje :) (myslím i ten kanadský)

A co Troopers?? To není seriál, který stojí za shlédnutí?? :)

Individual SciFi stories may seem as trivial as ever to the blinder critics and philosophers of today — but the core of SciFi, its essence has become crucial to our salvation, if we are to be saved at all.
megawir
11. 9. 2012 / 15:53:46 (před 12 roky)
off
USS Odyssea napsal(a):

...A co Troopers?? To není seriál, který stojí za shlédnutí?? :)

Troopers jsou legenda :) Udělám druhý díl článku časem, jen čekám na ty nejzajímavější tipy od vás všech :)

Zajímavě vypadá i Drone a taky The Resistance ...

Odyssea
11. 9. 2012 / 16:01:50 (před 12 roky)
off
megawir napsal(a):

...Zajímavě vypadá i Drone

No tak když to zipacna ohodnotil 90%, tak to asi bude dobrý :D

Individual SciFi stories may seem as trivial as ever to the blinder critics and philosophers of today — but the core of SciFi, its essence has become crucial to our salvation, if we are to be saved at all.
Michellita
Dlouholetý uživatel | Cool level: 7 | Manny Bianco
11. 9. 2012 / 16:20:16 (před 12 roky)
off

H+ a Continuum sleduji, zbytek přidán do watchlistu, stojí za to se na všechno podívat a času to moc nezabere :) Přesně článek, kterej jsem potřebovala

Mik
Uživatel od první verze | Cool level: 57 | admirál William Adama
11. 9. 2012 / 17:07:54 (před 12 roky)
off

Videacesky kazdy den sleduji tak ty serial znam. Continuum a Fallout: Nuka Break jsem uz videl kdyz to vychazelo, tak ted si to opakuji jinak H+ a JQ sleduju nove. A ten zbytek uz mam taky za sebou. Urcite doporucuji Guild a Troopers to jsou uz takovy ikony. The Resistance taky neni spatny ale vic se mi libilo Riese. Taky kdo nevidel tak povedeny jsou i SFR, Divize a RCVR. Na webu maj i spoustu komedii, ktery stoji za podivani - Pošahaná přítelkyně, Full Benefits,....

jelpetty
Dlouholetý uživatel | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
11. 9. 2012 / 20:55:16 (před 12 roky)
off

Mě se dost líbí Drone, H+ sleduju a teď jsem se chystala na Continuum, ale po tomhle článku a přečtení příspěvků tady v komentářích toho budu chtít zkouknout asi daleko víc :)

For every minute you are angry, you lose sixty seconds of happiness.
Anetka888
Uživatel od první verze | Cool level: 49 | Chip
11. 9. 2012 / 21:07:34 (před 12 roky)
off

Zatím sleduju jen H+, vypadá to zajímavě. Radši si k tomu nic přibírat nebudu, mám toho až nad hlavu.
Ale samozřejmě mě jich láká víc. I když webseriálům moc neholduji.

"Let's put a smile on that face!"
Crazy-Nut*
Uživatel od první verze | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
11. 9. 2012 / 22:19:47 (před 12 roky)
off

Nabídka je velmi zajímavá, určitě si něco vyberu a vyzkouším, díky za tip ;)

Milovnice seriálů <3
blato
Dlouholetý uživatel | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
12. 9. 2012 / 09:28:16 (před 12 roky)
off

Teď zrovna se chystám začít sledovat Fallout: Nuka Break, protože jsem hrál hru Fallout 3 a ta byla fajn :D

^_^
Nova.Niky
Uživatel od první verze | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
12. 9. 2012 / 13:51:36 (před 12 roky)
off

Moc děkuju za tenhle článek, včera jsem začala koukat na Video Game High School a nemohla jsme se od toho odtrhnout do té doby, než jsem to celé dokoukala, vůbec o těchto "seriálech" neměla tušení :)

There is no aspect, no facet, no moment of life that can't be improved with pizza - Daria
DRAGON
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 15 | Christopher Turk
12. 9. 2012 / 14:53:39 (před 12 roky)
off

Ja som sledoval webseriály už pred tým práve na videa česky z týchto čo tu boli ma najviac zaujal Bite me. Mám rád všetko čo súvisí so zombie tématikou. Myslím že aj H+ môže byť dobré. Ďalšie z tohto zoznamu si pozriem až budem mať čas. Inak z tu spomínaných som videl akurát tak The Guild a na Troopers sa práve chystám ale páčil sa mi aj Chad Vader (odkaz). Ešte že na tieto seriály si netreba nájsť až príliš veľa času lebo keďže sa jedná o webseriály jeden diel nemá viacej ako 15 minút aspoň z tých webseriálov čo som zatiaľ videl :)

"Did I ever tell you the definition of Insanity? Insanity is doing the exact same f***ing thing over and over and over again, expecting, s**t to change. That is crazy!" Vaas (Far Cry 3)
Editováno: 1x | Naposledy: 12. 9. 2012 / 14:54:20
Verunka73
Dlouholetý uživatel | Cool level: 5 | John A. Zoidberg
12. 9. 2012 / 22:28:14 (před 12 roky)
off

rozhodně chybí komediální Dating rules from my future self a fantasy Wendy :)

Verunka73
anjoa
Uživatel od první verze | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
12. 9. 2012 / 22:33:38 (před 12 roky)
off

Moje první setkání s webseriály bylo The Guild a pořád mám tu pošahanou partičku nejradší. Taky se mi hodně líbil Cinemassacre's Monster Madness, teda s výjimkou 2. série o godzillách, je to takový hodně rychlý průřez hororovým žánrem.
Z těch jmenovaných se mi nejvíc líbí JourneyQuest. H+ mě zatím docela zklamalo, to je pořád samé 7 lety předtím, než se to stalo, 50 minut předtím, než se to stalo, 15 sekund poté, co se to stalo a moje trpělivost má určité meze:-) Víc mě teda momentálně baví Drone.
Chystám se na Riese a RCVR.

megawir
13. 9. 2012 / 08:49:56 (před 12 roky)
off

Samý zajímavý tipy :)
Sepíšu to pak do druhého dílu naší představovačky, sázejte dál, pokud tu pořád nepadla nějaká naprostá pecka .-))

zipacna
Uživatel od první verze | Cool level: 41 | Sheldon Cooper
13. 9. 2012 / 15:59:39 (před 12 roky)
off

Já se tedy omluvám, že jsem taková lama. Na ten server Videačesky jsem teď kliknul poprvé v životě. Ty webseriály sleduji anglicky, ale chtěl jsem se kouknout jak vypadají titulky. A za Boha nemůžu přijít na to, jak se to s titulky spouští. Je tam jen YouTube video v originálním znění jak ho sleduji přímo na YouTube. Teď zrovna mluvím o Continuum. Poradí někdo?

Aby tě sežral velkej pes!
megawir
13. 9. 2012 / 16:11:07 (před 12 roky)
off
zipacna napsal(a):

Poradí někdo?

Jakmile si to video pustíš, objeví se dole napravo akční tlačítka. Druhé zleva je zapnout titulky.

zipacna
13. 9. 2012 / 16:12:54 (před 12 roky)
off
megawir napsal(a):

Jakmile si to video pustíš, objeví se dole napravo akční tlačítka. Druhé zleva je zapnout titulky.

Děkuju moc.

zipacna
13. 9. 2012 / 23:50:57 (před 12 roky)
off
USS Odyssea napsal(a):

No tak když to zipacna ohodnotil 90%, tak to asi bude dobrý :D

Na hodnocení ostatních nikdy nekoukej. Mě se to líbí, ale tobě třeba nemusí. Myslím, že není problém kouknout se alespoň na jednu na 5-ti minutovou epizodu a udělat si vlastní názor ;) Z mého pohledu se mi to například zdá mnohem lepší než ten webseriál Continuum, i když místo pěkný kosti je tam robot :D

Editováno: 1x | Naposledy: 13. 9. 2012 / 23:52:15
Odyssea
14. 9. 2012 / 07:28:14 (před 12 roky)
off
zipacna napsal(a):

Na hodnocení ostatních nikdy nekoukej. Mě se to líbí, ale tobě třeba nemusí. Myslím, že není problém kouknout se alespoň na jednu na 5-ti minutovou epizodu a udělat si vlastní názor ;) Z mého pohledu se mi to například zdá mnohem lepší než ten webseriál Continuum, i když místo pěkný kosti je tam robot :D

jo jasně :D myslela jsem to tak, že máme hodně podobný vkus, takže je hodně pravděpodobné, že se mi to bude líbit taky ;) A máš pravdu, výhoda webseriálů je ta, že jsou hodně krátké, takže vážně není problém, abych se na jednu epku odpoledne podívala :D (popř. na víc :D