Diskuze k článku Robocop, Bastards, Diva. Clown. Killer. - nejnovější piloty
megawir
Autor článku | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
8. 9. 2012 / 12:11:51 (před 12 roky)
off

Já jsem teda zvědavej na toho Robocopa - seriálově zpracovaný by se mi to líbilo, J.J. není troškař, tak snad to nebude propadák :)

SerialZone.cz | KFILMU.net | co-boss
Nikuska181
Uživatel od první verze | Cool level: 12 | Dale
8. 9. 2012 / 18:32:04 (před 12 roky)
off

Robocop by mohlo byť dobré, keď je to od tvorcov Fringe. Bastarts príliš veria, vyvoláva to vo mne zvedavosť. :D

Mescalamba
Uživatel od první verze | Cool level: 4 | Vince Masuka
8. 9. 2012 / 18:33:46 (před 12 roky)
off

To nepůsobí jako Robocop, spíš jak pár knížek od Asimova. :) Což by bylo velmi pěkné, kdyby to tak bylo..

Crazy-Nut*
Uživatel od první verze | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
8. 9. 2012 / 23:45:21 (před 12 roky)
off

První tři seriály mě hned zaujaly, tak jsem zvědavá, co se z nich nakonec vyklube :)

Milovnice seriálů <3
megawir
Autor článku | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
9. 9. 2012 / 09:49:51 (před 12 roky)
off
Mescalamba napsal(a):

To nepůsobí jako Robocop, spíš jak pár knížek od Asimova. :) Což by bylo velmi pěkné, kdyby to tak bylo..

Taky mi to tak přišlo. Z toho, co se o tom všude píše, mám pocit, že spíš chtějí využít značku, než aby respektovali ten svět daný filmem a knihami. Na druhou stranu, pokud to budou policajti ve stylu "Já, robot", tak proč ne :) A kousky od Asimova taky hodně můžu...

SerialZone.cz | KFILMU.net | co-boss
zipacna
Uživatel od první verze | Cool level: 41 | Sheldon Cooper
9. 9. 2012 / 13:38:30 (před 12 roky)
off

Hned mi to připomnělo film "Já robot". Jenom prosím, aby to zase nebylo rodinné drama. Protože rodinné drama už udělali z Falling Skies, Terra Nova i Revolution. Nevím, jestli tohle bude mít co společného s RoboCopem. To by se detroitští asi zbláznili :D

Aby tě sežral velkej pes!
Mescalamba
Uživatel od první verze | Cool level: 4 | Vince Masuka
9. 9. 2012 / 22:49:53 (před 12 roky)
off
megawir napsal(a):

Taky mi to tak přišlo. Z toho, co se o tom všude píše, mám pocit, že spíš chtějí využít značku, než aby respektovali ten svět daný filmem a knihami. Na druhou stranu, pokud to budou policajti ve stylu "Já, robot", tak proč ne :) A kousky od Asimova taky hodně můžu...

Mě napadlo spíš od Asimova Ocelové jeskyně a Nahé slunce. Pokud si to četl. V podstatě sci-fi detektivky, kde parťákem hlavního hrdiny je robot (vypadající naprosto přesně jako člověk).

Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
19. 9. 2012 / 12:18:49 (před 12 roky)
off

podle mě to první nemá s klasickým robocopem společného nic, jen to používají jako pracovní název. ale mohlo by to být dobré. něco jako byla zpočátku tb, kde problematika upířích práv zpočátku dost připomínala boj za svobodu černochů. to bych fakt sledovala.
bastards má docela zajímavou zápletku, ale přesvědčování diváků, jak to bude to nejlepší, co viděli, když s tím ještě pořádně nezačali, ve mně spíš vyvolává pocit, že to bude neskutečný propadák.