Já jsem teda zvědavej na toho Robocopa - seriálově zpracovaný by se mi to líbilo, J.J. není troškař, tak snad to nebude propadák :)
Robocop by mohlo byť dobré, keď je to od tvorcov Fringe. Bastarts príliš veria, vyvoláva to vo mne zvedavosť. :D
To nepůsobí jako Robocop, spíš jak pár knížek od Asimova. :) Což by bylo velmi pěkné, kdyby to tak bylo..
První tři seriály mě hned zaujaly, tak jsem zvědavá, co se z nich nakonec vyklube :)
Mescalamba napsal(a):
To nepůsobí jako Robocop, spíš jak pár knížek od Asimova. :) Což by bylo velmi pěkné, kdyby to tak bylo..
Taky mi to tak přišlo. Z toho, co se o tom všude píše, mám pocit, že spíš chtějí využít značku, než aby respektovali ten svět daný filmem a knihami. Na druhou stranu, pokud to budou policajti ve stylu "Já, robot", tak proč ne :) A kousky od Asimova taky hodně můžu...
Hned mi to připomnělo film "Já robot". Jenom prosím, aby to zase nebylo rodinné drama. Protože rodinné drama už udělali z Falling Skies, Terra Nova i Revolution. Nevím, jestli tohle bude mít co společného s RoboCopem. To by se detroitští asi zbláznili :D
megawir napsal(a):
Taky mi to tak přišlo. Z toho, co se o tom všude píše, mám pocit, že spíš chtějí využít značku, než aby respektovali ten svět daný filmem a knihami. Na druhou stranu, pokud to budou policajti ve stylu "Já, robot", tak proč ne :) A kousky od Asimova taky hodně můžu...
Mě napadlo spíš od Asimova Ocelové jeskyně a Nahé slunce. Pokud si to četl. V podstatě sci-fi detektivky, kde parťákem hlavního hrdiny je robot (vypadající naprosto přesně jako člověk).
podle mě to první nemá s klasickým robocopem společného nic, jen to používají jako pracovní název. ale mohlo by to být dobré. něco jako byla zpočátku tb, kde problematika upířích práv zpočátku dost připomínala boj za svobodu černochů. to bych fakt sledovala.
bastards má docela zajímavou zápletku, ale přesvědčování diváků, jak to bude to nejlepší, co viděli, když s tím ještě pořádně nezačali, ve mně spíš vyvolává pocit, že to bude neskutečný propadák.