ďalšie zrušenie.. čakala som to, ale vážne sa môj watchlist pomaly rozpadá :D The Crossing a Deception :/
To sú nervy. Jediný seriál, ktorý ma zaujíma na ABC a oni o ňom nerozhodnú. Akože ak mi zrušia aj Agentov (smrk, smrk Lucifer), tak sa už naozaj naštvem.
phoboska napsal(a):
To sú nervy. Jediný seriál, ktorý ma zaujíma na ABC a oni o ňom nerozhodnú. Akože ak mi zrušia aj Agentov (smrk, smrk Lucifer), tak sa už naozaj naštvem.
Ale víš, jak se nám na druhou stranu vyčistí watchlisty :D? A třeba konečně taky vylezeme z domu na to palčivé žluté cosi :D.
andromache napsal(a):
Ale víš, jak se nám na druhou stranu vyčistí watchlisty :D? A třeba konečně taky vylezeme z domu na to palčivé žluté cosi :D.
Sim ťa, ja som na ňom pravidelne a môj watchlist je žalostne malý a teraz sa ešte zmenšil :D
phoboska napsal(a):
Sim ťa, ja som na ňom pravidelne a môj watchlist je žalostne malý a teraz sa ešte zmenšil :D
Tak to asi budeš mezi místními exoty s přeplněnými watchlisty vyjímka potvrzující pravidlo :D.
andromache napsal(a):
Tak to asi budeš mezi místními exoty s přeplněnými watchlisty vyjímka potvrzující pravidlo :D.
Čo ti poviem, som náročná :D :D
phoboska napsal(a):
Čo ti poviem, som náročná :D :D
No, když se tak občas dívám na to, co stanice objednávají za novinky, tak si to říkám taky :D. Ale mám aspoň výhodu v tom, že mě baví komixovky všeho druhu, což je dobrá polovina mého watchlistu :D.
andromache napsal(a):
No, když se tak občas dívám na to, co stanice objednávají za novinky, tak si to říkám taky :D. Ale mám aspoň výhodu v tom, že mě baví komixovky všeho druhu, což je dobrá polovina mého watchlistu :D.
Ktoré konkrétne? Lebo ja ich mám tiež rada, ale napr to, čo produkuje CW, z toho je mi šoufl :D
okay, tak v bodech v tipovačce už jsem se naprosto ztratila :D neplánujete to tam postupně doplňovat? nebo až kompletně najednou? :-)
Olivia Caroline Jones napsal(a):
okay, tak v bodech v tipovačce už jsem se naprosto ztratila :D neplánujete to tam postupně doplňovat? nebo až kompletně najednou? :-)
Zkusím k tomu dokopat fruika, ale ideální to bude co nejvíc hromadně, možná během neděle/pondělí.
phoboska napsal(a):
Ktoré konkrétne? Lebo ja ich mám tiež rada, ale napr to, čo produkuje CW, z toho je mi šoufl :D
Právěže mě baví i to CWčko no :D. Třeba takové LoT, ty nemají chybu :D. Arrowa a Flashe dokoukávám v podstatě z povinnosti kvůli crossům, ale je fakt, že mě štvou oba a kdyby se příští sezonu střídali oni dva místo LoT a SPG, vůbec bych se nezlobila. A jinak jedu Netflixácké, ale strašně pomalým tempem (asi tak pomalým, jakým se táhne ten děj :D).
ragelly napsal(a):
Zkusím k tomu dokopat fruika, ale ideální to bude co nejvíc hromadně, možná během neděle/pondělí.
boží, díky :-)
Přijde to jenom mě, nebo se letos slečna smrt nějak rozšoupla?
Letos je to pěknej masakr. :D
Z Deception som videla zopár častí a tie boli fajn, tak škoda.
Ach jo, Harrow a Deception byly letos nejzajímavější detektivní novinky :'( Ale tak ještě že Harrowa prodloužili.
A co je to sakra za bordel?! Člověk se tu pár dní neukáže a zruší mu skoro všechny seriály! :D
Stormrager napsal(a):
Ach jo, Harrow a Deception byly letos nejzajímavější detektivní novinky :'( Ale tak ještě že Harrowa prodloužili.
A co je to sakra za bordel?! Člověk se tu pár dní neukáže a zruší mu skoro všechny seriály! :D
Konec sezóny, takhle to tu vypadá každý rok, vždycky ten víkend před upfronts :D
ragelly napsal(a):
Konec sezóny, takhle to tu vypadá každý rok, vždycky ten víkend před upfronts :D
Já vím, ale chtěl jsem si zaprotestovat :D
Deception byla dobrá oddychovka, ale nic extra, to je pravda. Rozhodně menší smutek než u Lucifera.
Chce to hodit do soutěže ať vím kolik mám bodu
Trošku hodně rušení. Dělají nějaké velké čistky...Doufám,že asponˇ Agenti přežijí/
Deception je škoda, zas tak špatné, aby se muselo poroučet z obrazovky po první sérii to nebylo :(
Deception ma oslovilo ale hlavny predstavitel to zabil, takze sa z toho nestal dalsi Mentaliska alebo Castle.
Inhumans, to je kapitola sama o sebe, efekty odflaknute a dej prilis upraveny aby sa pacil vsetkym .. takze v konecnom dosledku sa nepacil skoro nikomu. Hlavny predstavitelia tiez tomu herectvu moc nedali. Okrem aziata a tej babenky z tym velkym psom na ktoru sa aspon dobre pozeralo to nestalo za vela.
Co ma ale skutocne z tychto serialov zamrzi je The Crossing ktore je skutocne na vynikajucej urovni a ma super dej. Myslim ze tam kludne bolo dost materialu na 3-4 serie bez toho aby museli veci zbytocne komplikovat, kedze uz prva serial ma dost liniek ktore sa dlai dlaej sledovat a odhalovat.