Diskuze k článku Seriálové osudy: Crossing, Inhumans, Deception a další
juli
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
12. 5. 2018 / 01:11:54 (před 6 roky)
off

ďalšie zrušenie.. čakala som to, ale vážne sa môj watchlist pomaly rozpadá :D The Crossing a Deception :/

Nyx
Redaktor | Cool level: 74 | Eric Cartman
12. 5. 2018 / 01:13:45 (před 6 roky)
off

To sú nervy. Jediný seriál, ktorý ma zaujíma na ABC a oni o ňom nerozhodnú. Akože ak mi zrušia aj Agentov (smrk, smrk Lucifer), tak sa už naozaj naštvem.

"I wake pies and make the dead. That was creepy. I make pies and wake the dead." Ned The Piemaker
andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
12. 5. 2018 / 01:17:23 (před 6 roky)
off
phoboska napsal(a):

To sú nervy. Jediný seriál, ktorý ma zaujíma na ABC a oni o ňom nerozhodnú. Akože ak mi zrušia aj Agentov (smrk, smrk Lucifer), tak sa už naozaj naštvem.

Ale víš, jak se nám na druhou stranu vyčistí watchlisty :D? A třeba konečně taky vylezeme z domu na to palčivé žluté cosi :D.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
Nyx
12. 5. 2018 / 01:20:09 (před 6 roky)
off
andromache napsal(a):

Ale víš, jak se nám na druhou stranu vyčistí watchlisty :D? A třeba konečně taky vylezeme z domu na to palčivé žluté cosi :D.

Sim ťa, ja som na ňom pravidelne a môj watchlist je žalostne malý a teraz sa ešte zmenšil :D

"I wake pies and make the dead. That was creepy. I make pies and wake the dead." Ned The Piemaker
andromache
12. 5. 2018 / 01:24:46 (před 6 roky)
off
phoboska napsal(a):

Sim ťa, ja som na ňom pravidelne a môj watchlist je žalostne malý a teraz sa ešte zmenšil :D

Tak to asi budeš mezi místními exoty s přeplněnými watchlisty vyjímka potvrzující pravidlo :D.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
Nyx
12. 5. 2018 / 01:26:33 (před 6 roky)
off
andromache napsal(a):

Tak to asi budeš mezi místními exoty s přeplněnými watchlisty vyjímka potvrzující pravidlo :D.

Čo ti poviem, som náročná :D :D

andromache
12. 5. 2018 / 01:28:11 (před 6 roky)
off
phoboska napsal(a):

Čo ti poviem, som náročná :D :D

No, když se tak občas dívám na to, co stanice objednávají za novinky, tak si to říkám taky :D. Ale mám aspoň výhodu v tom, že mě baví komixovky všeho druhu, což je dobrá polovina mého watchlistu :D.

Nyx
12. 5. 2018 / 01:33:35 (před 6 roky)
off
andromache napsal(a):

No, když se tak občas dívám na to, co stanice objednávají za novinky, tak si to říkám taky :D. Ale mám aspoň výhodu v tom, že mě baví komixovky všeho druhu, což je dobrá polovina mého watchlistu :D.

Ktoré konkrétne? Lebo ja ich mám tiež rada, ale napr to, čo produkuje CW, z toho je mi šoufl :D

Olivia Caroline Jones
Redaktor | Cool level: 22 | Chandler Bing
12. 5. 2018 / 01:39:15 (před 6 roky)
off

okay, tak v bodech v tipovačce už jsem se naprosto ztratila :D neplánujete to tam postupně doplňovat? nebo až kompletně najednou? :-)

Is it bad that I'd rather watch Friends than actually have them?
ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
12. 5. 2018 / 01:40:28 (před 6 roky)
on
Olivia Caroline Jones napsal(a):

okay, tak v bodech v tipovačce už jsem se naprosto ztratila :D neplánujete to tam postupně doplňovat? nebo až kompletně najednou? :-)

Zkusím k tomu dokopat fruika, ale ideální to bude co nejvíc hromadně, možná během neděle/pondělí.

andromache
12. 5. 2018 / 01:47:33 (před 6 roky)
off
phoboska napsal(a):

Ktoré konkrétne? Lebo ja ich mám tiež rada, ale napr to, čo produkuje CW, z toho je mi šoufl :D

Právěže mě baví i to CWčko no :D. Třeba takové LoT, ty nemají chybu :D. Arrowa a Flashe dokoukávám v podstatě z povinnosti kvůli crossům, ale je fakt, že mě štvou oba a kdyby se příští sezonu střídali oni dva místo LoT a SPG, vůbec bych se nezlobila. A jinak jedu Netflixácké, ale strašně pomalým tempem (asi tak pomalým, jakým se táhne ten děj :D).

Olivia Caroline Jones
Redaktor | Cool level: 22 | Chandler Bing
12. 5. 2018 / 06:53:20 (před 6 roky)
off
ragelly napsal(a):

Zkusím k tomu dokopat fruika, ale ideální to bude co nejvíc hromadně, možná během neděle/pondělí.

boží, díky :-)

Is it bad that I'd rather watch Friends than actually have them?
Micuda98
Redaktor | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
12. 5. 2018 / 08:02:11 (před 6 roky)
off

Přijde to jenom mě, nebo se letos slečna smrt nějak rozšoupla?

SerialZone Influencer | Vratař | Ty si otravný. - Fruiko, 3. 2. 2020
Destinytte
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
12. 5. 2018 / 08:51:21 (před 6 roky)
off

Letos je to pěknej masakr. :D

Nikolina
Dlouholetý uživatel | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
12. 5. 2018 / 10:08:49 (před 6 roky)
off

Z Deception som videla zopár častí a tie boli fajn, tak škoda.

Stormrager
12. 5. 2018 / 11:55:07 (před 6 roky)
off

Ach jo, Harrow a Deception byly letos nejzajímavější detektivní novinky :'( Ale tak ještě že Harrowa prodloužili.
A co je to sakra za bordel?! Člověk se tu pár dní neukáže a zruší mu skoro všechny seriály! :D

ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
12. 5. 2018 / 12:12:55 (před 6 roky)
on
Stormrager napsal(a):

Ach jo, Harrow a Deception byly letos nejzajímavější detektivní novinky :'( Ale tak ještě že Harrowa prodloužili.
A co je to sakra za bordel?! Člověk se tu pár dní neukáže a zruší mu skoro všechny seriály! :D

Konec sezóny, takhle to tu vypadá každý rok, vždycky ten víkend před upfronts :D

Stormrager
12. 5. 2018 / 12:21:03 (před 6 roky)
off
ragelly napsal(a):

Konec sezóny, takhle to tu vypadá každý rok, vždycky ten víkend před upfronts :D

Já vím, ale chtěl jsem si zaprotestovat :D

Anduska
Dlouholetý uživatel | Cool level: 19 | Černá zmije
12. 5. 2018 / 18:37:10 (před 6 roky)
off

Deception byla dobrá oddychovka, ale nic extra, to je pravda. Rozhodně menší smutek než u Lucifera.

Nevěříš?
Salem
Uživatel od první verze | Cool level: 14 | Emma Swan
12. 5. 2018 / 20:34:56 (před 6 roky)
off

Chce to hodit do soutěže ať vím kolik mám bodu

Go GOATS
Qmati
Dlouholetý uživatel | Cool level: 19 | Černá zmije
12. 5. 2018 / 23:18:53 (před 6 roky)
off

Trošku hodně rušení. Dělají nějaké velké čistky...Doufám,že asponˇ Agenti přežijí/

milosh
Dlouholetý uživatel | Cool level: 38 | Angel
12. 5. 2018 / 23:36:31 (před 6 roky)
off

Deception je škoda, zas tak špatné, aby se muselo poroučet z obrazovky po první sérii to nebylo :(

sandokan555
Dlouholetý uživatel | Cool level: 22 | Chandler Bing
13. 5. 2018 / 08:10:11 (před 6 roky)
off

Deception ma oslovilo ale hlavny predstavitel to zabil, takze sa z toho nestal dalsi Mentaliska alebo Castle.

Inhumans, to je kapitola sama o sebe, efekty odflaknute a dej prilis upraveny aby sa pacil vsetkym .. takze v konecnom dosledku sa nepacil skoro nikomu. Hlavny predstavitelia tiez tomu herectvu moc nedali. Okrem aziata a tej babenky z tym velkym psom na ktoru sa aspon dobre pozeralo to nestalo za vela.

Co ma ale skutocne z tychto serialov zamrzi je The Crossing ktore je skutocne na vynikajucej urovni a ma super dej. Myslim ze tam kludne bolo dost materialu na 3-4 serie bez toho aby museli veci zbytocne komplikovat, kedze uz prva serial ma dost liniek ktore sa dlai dlaej sledovat a odhalovat.