tak 100% urcite nie ale takych 80 by som za pilot dal a chcem pozerat dalej ..len .. kedy? malo ktory den ma 25 hodin a aj ked ma tak vzdy je nieco co chcem vidiet skor.
Tak na tohle se asi podívám, mohlo by to být dobrý...
Vypadá to na hodně fajn oddechovku, mrknu na pilot (a asi i dál), až bude někdy chvilka.
Tak do toho se pustím. Díky za hodnocení 100 %. Hodí se mi to do výzvy. :D
Tomu říkám výzva. Nikdy jsem o tom neslyšel, nejdříve jsem si přečetl jen první odstavec hodnocení (až po pilotu zbytek;)), nepodíval se na trailer a šel se mrknout na pilot. Ač sice nesdílím stejné nadšení, tak musím říct, že se mi to (jsem v půlce série) zatím dost líbí. Kromě středoškolského prostředí v tom taky vidím takovou tu ultra cheap LA produkci, což se mi líbí. Awesomness tv s tím měli ale asi spíš zůstat na Youtube. Přeci jen mě překvapilo, že to streamuje Hulu.
Taky jsem za polovinou série a utíká to jako voda, tohle se Hulu povedlo :)
Pilot mě vůbec nezaujal, ale rozhodla jsem se sledovat dál, jestli náhodou... Jsem u 4. dílu a je to trochu lepší.
Dokoukáno. Nadšení z pilotu trošku polevilo, ale celkově hodnotím jako solidní oddychovku z prostředí americké střední školy. Postavy byly super, nikdo mi nevadil. Hudba je špičková, dokonce jsem si tu našla i jeden nový song do playlistu, což se mi nestalo už hodně dlouho. Příběh se v posledním díle hezky uzavře.
Závěr:
Začíná se rozednívat a školní rozlučková párty končí. Na veřejnost se dostanou videa, která studenti i učitelé natočili a kde řeší otázku, co budou dělat za dvacet let. Alexis a Cassie se usmíří. Lyssee přizná, že je nerd, a její cool kamarádky ji podporují. Melinda a Christian zůstanou spolu a naplánují si společně strávit léto před odchodem na vysokou. Deanna vidí Figovo video, kde jí vyzná lásku. Jelikož Fig už odešel dřív, jde za ním domů a znovu ho pozve do Německa. Fig ji přeruší a rychle souhlasí a konečně si dají pusu. Kouč Lewis s manželkou zavzpomínají na staré dobré časy a slíbí si, že si společně vytvoří nové nejlepší dny svého života.