Diskuze k článku Novinka pod lupou: All Night (Hulu)
pataaaaaa159
Dlouholetý uživatel | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
22. 6. 2018 / 16:56:15 (před 6 roky)
off

Za mě totální odpad :)

Nikdy není čas nevhodný pro seriál :)
sandokan555
Dlouholetý uživatel | Cool level: 22 | Chandler Bing
22. 6. 2018 / 17:06:28 (před 6 roky)
off

tak 100% urcite nie ale takych 80 by som za pilot dal a chcem pozerat dalej ..len .. kedy? malo ktory den ma 25 hodin a aj ked ma tak vzdy je nieco co chcem vidiet skor.

Caroline115
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
22. 6. 2018 / 18:11:46 (před 6 roky)
off

Tak na tohle se asi podívám, mohlo by to být dobrý...

Nira
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
22. 6. 2018 / 19:28:03 (před 6 roky)
off

Vypadá to na hodně fajn oddechovku, mrknu na pilot (a asi i dál), až bude někdy chvilka.

Destinytte
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
23. 6. 2018 / 09:57:04 (před 6 roky)
off

Tak do toho se pustím. Díky za hodnocení 100 %. Hodí se mi to do výzvy. :D

Adík
Dlouholetý uživatel | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
24. 6. 2018 / 19:59:34 (před 6 roky)
off

Tomu říkám výzva. Nikdy jsem o tom neslyšel, nejdříve jsem si přečetl jen první odstavec hodnocení (až po pilotu zbytek;)), nepodíval se na trailer a šel se mrknout na pilot. Ač sice nesdílím stejné nadšení, tak musím říct, že se mi to (jsem v půlce série) zatím dost líbí. Kromě středoškolského prostředí v tom taky vidím takovou tu ultra cheap LA produkci, což se mi líbí. Awesomness tv s tím měli ale asi spíš zůstat na Youtube. Přeci jen mě překvapilo, že to streamuje Hulu.

jukab
Uživatel od první verze | Cool level: 19 | Černá zmije
25. 6. 2018 / 22:02:09 (před 6 roky)
off

Taky jsem za polovinou série a utíká to jako voda, tohle se Hulu povedlo :)

Destinytte
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
27. 6. 2018 / 18:19:15 (před 6 roky)
off

Pilot mě vůbec nezaujal, ale rozhodla jsem se sledovat dál, jestli náhodou... Jsem u 4. dílu a je to trochu lepší.

ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
11. 8. 2020 / 17:46:10 (před 4 roky)
off

Dokoukáno. Nadšení z pilotu trošku polevilo, ale celkově hodnotím jako solidní oddychovku z prostředí americké střední školy. Postavy byly super, nikdo mi nevadil. Hudba je špičková, dokonce jsem si tu našla i jeden nový song do playlistu, což se mi nestalo už hodně dlouho. Příběh se v posledním díle hezky uzavře.

Závěr:
Začíná se rozednívat a školní rozlučková párty končí. Na veřejnost se dostanou videa, která studenti i učitelé natočili a kde řeší otázku, co budou dělat za dvacet let. Alexis a Cassie se usmíří. Lyssee přizná, že je nerd, a její cool kamarádky ji podporují. Melinda a Christian zůstanou spolu a naplánují si společně strávit léto před odchodem na vysokou. Deanna vidí Figovo video, kde jí vyzná lásku. Jelikož Fig už odešel dřív, jde za ním domů a znovu ho pozve do Německa. Fig ji přeruší a rychle souhlasí a konečně si dají pusu. Kouč Lewis s manželkou zavzpomínají na staré dobré časy a slíbí si, že si společně vytvoří nové nejlepší dny svého života.