Parádně natočený kriminální případ podle skutečné události, který relativně nedávno otřásl celou republikou. Ten první díl je opravdu hodně drsný, člověk se snadno vžije do osudů postižených lidí.
Metanol je bezesporu drsný seriál ze skutečného života. (2 díly jsou jen dva díly a nazývat takové dílo hned seriálem mi dělá trochu problém, nicméně tak to prostě je. Někdy je asi jednodušší sehnat peníze na "seriál" o dvou dílech než na film do kin.) Ale dát mínus "smutný pohled na realitu černého trhu s alkoholem"? To by potom love seriály měly mít mínus za "lásku kam se člověk podívá", cestopisy by měly dostat mínus za "cestopis" atd :-) . Až na toto mínus s hodnocením ragelly úplně souhlasím.
Metanol se mi hodně líbil. Člověk jenom žasne co je vůbec možné udělat kvůli penězům.
Mně se to líbilo hodně. (Ale je mi z toho po dodívání fakt zle. Vzpomínám si, jak tahle aféra byla a já byla hrozně vyděšený dítě.)
Jediné, co mi vadilo, je ta hrozná spisovnost, když mluví. Českou tvorbu nesleduju, tak nevím, jestli je to normální, ale mně to rušilo sledování.