Diskuze k článku Novinka pod lupou: Metanol (Česká televize)
marvio
Dlouholetý uživatel | Cool level: 17 | Jaime Lannister
13. 7. 2018 / 07:50:37 (před 6 roky)
off

Parádně natočený kriminální případ podle skutečné události, který relativně nedávno otřásl celou republikou. Ten první díl je opravdu hodně drsný, člověk se snadno vžije do osudů postižených lidí.

Marvio
malina2035
Dlouholetý uživatel | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
13. 7. 2018 / 19:12:03 (před 6 roky)
off

Metanol je bezesporu drsný seriál ze skutečného života. (2 díly jsou jen dva díly a nazývat takové dílo hned seriálem mi dělá trochu problém, nicméně tak to prostě je. Někdy je asi jednodušší sehnat peníze na "seriál" o dvou dílech než na film do kin.) Ale dát mínus "smutný pohled na realitu černého trhu s alkoholem"? To by potom love seriály měly mít mínus za "lásku kam se člověk podívá", cestopisy by měly dostat mínus za "cestopis" atd :-) . Až na toto mínus s hodnocením ragelly úplně souhlasím.

Daniela
STOUPA
Dlouholetý uživatel | Cool level: 29 | Ovečka Shaun
14. 7. 2018 / 09:39:11 (před 6 roky)
off

Metanol se mi hodně líbil. Člověk jenom žasne co je vůbec možné udělat kvůli penězům.

Jenny17
Dlouholetý uživatel | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
14. 7. 2018 / 11:36:25 (před 6 roky)
off

Možná mrknu pro zajímavost jsou to jen 2 díly.

Jenny
Destinytte
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
31. 7. 2018 / 09:12:08 (před 6 roky)
off

Mně se to líbilo hodně. (Ale je mi z toho po dodívání fakt zle. Vzpomínám si, jak tahle aféra byla a já byla hrozně vyděšený dítě.)
Jediné, co mi vadilo, je ta hrozná spisovnost, když mluví. Českou tvorbu nesleduju, tak nevím, jestli je to normální, ale mně to rušilo sledování.