Diskuze k článku Novinka pod lupou: Zkáza Dejvického divadla (Česká televize)
Jenny17
Dlouholetý uživatel | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
19. 3. 2019 / 20:15:14 (před 5 roky)
on

Těšila jsem se na seriál moc a pilot teda žádná sláva, ale druhý díl byl lepší...uvidíme

Jenny
zip
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
19. 3. 2019 / 20:28:16 (před 5 roky)
off

Dejte tomu šanci, druhý díl je super;-)

Kolečkové brusle, sci-fi, Cimrman a sarkasmus -to je moje!
Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
20. 3. 2019 / 09:06:32 (před 5 roky)
off
Jenny17 napsal(a):

Těšila jsem se na seriál moc a pilot teda žádná sláva, ale druhý díl byl lepší...uvidíme

Mně právě přišel výrazně horší. Ale prý první dva jsou nejslabší, tak uvidíme, co bude dál.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
Suezz
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
20. 3. 2019 / 12:40:34 (před 5 roky)
off

Tyjo, tak jsem čekala, že aspoň na seriálovém webu se to dočká (zaslouženého) uznání. Takhle to tady ztrhat, to teda čučím...:( Za mě je to výborný. Na Kosmo to teda ještě nedosahuje, ale problém v tom najít vtip či nadsázku teda nemám. Viděla jsem tři díly a netrpělivě čekám na další... :) Za mě teda JO.

šotek10
Uživatel od první verze | Cool level: 16 | Number 6
20. 3. 2019 / 22:47:50 (před 5 roky)
off

Tak můžu říct, že na tenhle počin ČT jsem se těšila, protože divadlo fakt miluju. :)
Viděny 3 díly a pilot se mi líbil nejvíce - zatím.
Velikánské plus u mě mají Trojan, Čermák, Plesl a Novotný. :D Ale zbytek souboru mě také baví.
Jsem ráda, že někoho napadlo něco takového udělat. Jen je škoda, že některé vtipy atd pochopí především lidé co se okolo divadla motají

Never trust a hug. It's just a way to hide your face.
petruskaJ
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
29. 3. 2019 / 07:51:53 (před 5 roky)
off

Uznávám, že první díl byl slabší, takový dost alternativní, ale od druhého dílu je seriál skvělý. Díl o šmejdech byl geniální, za mě rozhodně stoupající tendence :D! Těším se na další díly.

Allons-y, Alonso!
PaveR
Uživatel od první verze | Cool level: 15 | Christopher Turk
6. 5. 2019 / 17:13:56 (před 5 roky)
off
Suezz napsal(a):

Tyjo, tak jsem čekala, že aspoň na seriálovém webu se to dočká (zaslouženého) uznání. Takhle to tady ztrhat, to teda čučím...:( Za mě je to výborný. Na Kosmo to teda ještě nedosahuje, ale problém v tom najít vtip či nadsázku teda nemám. Viděla jsem tři díly a netrpělivě čekám na další... :) Za mě teda JO.

Taky jsem nemile překvapen, jak je tady místními kritiky seriál ztrhán. Pokud ho nedokáží docenit seriáloví odborníci, pak už nevím kdo. Za mě, spolu s Kosmem, špička české komedie posledních let.