Těšila jsem se na seriál moc a pilot teda žádná sláva, ale druhý díl byl lepší...uvidíme
Dejte tomu šanci, druhý díl je super;-)
Jenny17 napsal(a):
Těšila jsem se na seriál moc a pilot teda žádná sláva, ale druhý díl byl lepší...uvidíme
Mně právě přišel výrazně horší. Ale prý první dva jsou nejslabší, tak uvidíme, co bude dál.
Tyjo, tak jsem čekala, že aspoň na seriálovém webu se to dočká (zaslouženého) uznání. Takhle to tady ztrhat, to teda čučím...:( Za mě je to výborný. Na Kosmo to teda ještě nedosahuje, ale problém v tom najít vtip či nadsázku teda nemám. Viděla jsem tři díly a netrpělivě čekám na další... :) Za mě teda JO.
Tak můžu říct, že na tenhle počin ČT jsem se těšila, protože divadlo fakt miluju. :)
Viděny 3 díly a pilot se mi líbil nejvíce - zatím.
Velikánské plus u mě mají Trojan, Čermák, Plesl a Novotný. :D Ale zbytek souboru mě také baví.
Jsem ráda, že někoho napadlo něco takového udělat. Jen je škoda, že některé vtipy atd pochopí především lidé co se okolo divadla motají
Uznávám, že první díl byl slabší, takový dost alternativní, ale od druhého dílu je seriál skvělý. Díl o šmejdech byl geniální, za mě rozhodně stoupající tendence :D! Těším se na další díly.
Suezz napsal(a):
Tyjo, tak jsem čekala, že aspoň na seriálovém webu se to dočká (zaslouženého) uznání. Takhle to tady ztrhat, to teda čučím...:( Za mě je to výborný. Na Kosmo to teda ještě nedosahuje, ale problém v tom najít vtip či nadsázku teda nemám. Viděla jsem tři díly a netrpělivě čekám na další... :) Za mě teda JO.
Taky jsem nemile překvapen, jak je tady místními kritiky seriál ztrhán. Pokud ho nedokáží docenit seriáloví odborníci, pak už nevím kdo. Za mě, spolu s Kosmem, špička české komedie posledních let.