Diskuze k článku Den v seriálech: Konec sezóny, premiéry, trailery a infomix
Drunk_Queen
Redaktor | Cool level: 54 | Jack Shephard
23. 4. 2019 / 11:51:25 (před 5 roky)
off

A na co konkrétně potřebuje Česko dva zpravodajské kanály? Nechápu. A beztak to bude zas v tom multiplexu, který funguje všude, na rozdíl třeba od Comedy Centralu a jiných stanic, kde bych jednou za uherák i na něco mrkla.

Editováno: 1x | Naposledy: 23. 4. 2019 / 11:51:47
_-0-_
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
23. 4. 2019 / 12:55:20 (před 5 roky)
off
Drunk_Queen napsal(a):

A na co konkrétně potřebuje Česko dva zpravodajské kanály?...

Tahle skoro měsíc stará novinka je poměrně podrobně komentována TADY NA DVTV. Pokud by skutečně vznikl v rámci franchisingu nový zpravodajský kanál pod značkou CNN, tak to mohu jedině uvítat. Zpravodajství ČT je sice tím nejlepším, na co se u nás dá dívat, ale chybí mezinárodní přesah (svět má přece jen více kontinentů a zemí, než jak to vypadá z pohledu CZ zprovodajských relací).

Jen zlomek populace sleduje více zpravodajských kanálů ze světa a zbytek má vymývaný mozek zvratky z černých kronik privátních stanic. ČT to nezachrání, nemluvě o jejím většinovém zaměření na evropský prostor. Nejsme pupek světa (ani EU) a to by nám mohlo CNN trochu natlouct do makovic.

Cato (24.2.2022): "Cēterum um cēnseō RuSSia esse dēlendam."
MrsAllen
Redaktor | Cool level: 15 | Christopher Turk
23. 4. 2019 / 15:14:53 (před 5 roky)
off

Mega se těším na Lucifera. Už aby to bylo

Destinytte
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
23. 4. 2019 / 15:31:24 (před 5 roky)
off

Uh, dneska jsem koukala na Riverdale z minulého týdně a říkala si, kdy bude s Lukem konec... Tak tenhle týden asi oko nezůstane suchý. Zvláště, když teď jedu maraton BH90210.

SparkySpeirs
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
23. 4. 2019 / 18:09:24 (před 5 roky)
off

Jon a Colin opouštějí Chicago universum? Dva z hlavních důvodů, proč u toho celé ty roky držím... Vždycky jsem alespoň měla jistotu, že se budu moct dívat na ně dva :)
První mi odejde Sophia a teď oni -.-

What the fork?!
andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
23. 4. 2019 / 22:11:47 (před 5 roky)
off

Pár postřehů:

Kdy má naplánovaná svá finále NBC se neví? Ať vím jak brzo se můžu těšit na padla s překladem (protože to co s tím vysílacím rozvrhem dělají je na přesdržku)

To u Lucifera není trailer, to Tom prostě frajeří :D.

Vidím, že vysoká rotace Semirových parťáků i nadále úspěšně pokračuje :D. Že to toho Erdogana ještě baví :D.

Boys bude správně úchylná šílenost :D.

A jinak co se týče PLL spin-offu tak mi tuhle udělal youtube hroznou radost, když na mě vyskočila scéna ve které Alison podepisuje rozvodové papíry.. Já ti to říkala Em, že máš zůstat s Paige :D :D.

Odchod Antonia mě nijak zvlášť nemrzí, poslední dobou mi hrozně leze na nervy.. Jen je škoda, že s sebou neveme i Spiridakosovou... Bléé na tu ženskou se nedá dívat a její charakter je taky příšerný. A hádám, že Colina to taky přestalo bavit.. Škoda, že se nemůže vrátit do Arrowverse (no i když.. s těmi paralelními světy co tam provozují není nic nemožné že).

Jo a na cross GA a Station 19 jsem fakt zvědavá.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
Editováno: 1x | Naposledy: 23. 4. 2019 / 22:11:59
Rašík
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
24. 4. 2019 / 20:44:40 (před 5 roky)
off

Jsem docela zvědavá na nového Lucifera, uvidíme jak se se seriálu Netflix chopil.
Jinak ten trailer na season 4 příjemně překvapil, Tom dělal frajera. :)

Rašík
Blázen z Jericha
Dlouholetý uživatel | Cool level: 31 | des. Walter 'Radar' O'Reilly
25. 4. 2019 / 16:42:41 (před 5 roky)
on

Prodloužení Outpostu jsem nečekal. Ale je to dobře. I když je to hrozně lidl, tak to mělo potenciál

ČSFD.cz je odpad