A na co konkrétně potřebuje Česko dva zpravodajské kanály? Nechápu. A beztak to bude zas v tom multiplexu, který funguje všude, na rozdíl třeba od Comedy Centralu a jiných stanic, kde bych jednou za uherák i na něco mrkla.
Drunk_Queen napsal(a):
A na co konkrétně potřebuje Česko dva zpravodajské kanály?...
Tahle skoro měsíc stará novinka je poměrně podrobně komentována TADY NA DVTV. Pokud by skutečně vznikl v rámci franchisingu nový zpravodajský kanál pod značkou CNN, tak to mohu jedině uvítat. Zpravodajství ČT je sice tím nejlepším, na co se u nás dá dívat, ale chybí mezinárodní přesah (svět má přece jen více kontinentů a zemí, než jak to vypadá z pohledu CZ zprovodajských relací).
Jen zlomek populace sleduje více zpravodajských kanálů ze světa a zbytek má vymývaný mozek zvratky z černých kronik privátních stanic. ČT to nezachrání, nemluvě o jejím většinovém zaměření na evropský prostor. Nejsme pupek světa (ani EU) a to by nám mohlo CNN trochu natlouct do makovic.
Mega se těším na Lucifera. Už aby to bylo
Uh, dneska jsem koukala na Riverdale z minulého týdně a říkala si, kdy bude s Lukem konec... Tak tenhle týden asi oko nezůstane suchý. Zvláště, když teď jedu maraton BH90210.
Jon a Colin opouštějí Chicago universum? Dva z hlavních důvodů, proč u toho celé ty roky držím... Vždycky jsem alespoň měla jistotu, že se budu moct dívat na ně dva :)
První mi odejde Sophia a teď oni -.-
Pár postřehů:
Kdy má naplánovaná svá finále NBC se neví? Ať vím jak brzo se můžu těšit na padla s překladem (protože to co s tím vysílacím rozvrhem dělají je na přesdržku)
To u Lucifera není trailer, to Tom prostě frajeří :D.
Vidím, že vysoká rotace Semirových parťáků i nadále úspěšně pokračuje :D. Že to toho Erdogana ještě baví :D.
Boys bude správně úchylná šílenost :D.
A jinak co se týče PLL spin-offu tak mi tuhle udělal youtube hroznou radost, když na mě vyskočila scéna ve které Alison podepisuje rozvodové papíry.. Já ti to říkala Em, že máš zůstat s Paige :D :D.
Odchod Antonia mě nijak zvlášť nemrzí, poslední dobou mi hrozně leze na nervy.. Jen je škoda, že s sebou neveme i Spiridakosovou... Bléé na tu ženskou se nedá dívat a její charakter je taky příšerný. A hádám, že Colina to taky přestalo bavit.. Škoda, že se nemůže vrátit do Arrowverse (no i když.. s těmi paralelními světy co tam provozují není nic nemožné že).
Jo a na cross GA a Station 19 jsem fakt zvědavá.
Jsem docela zvědavá na nového Lucifera, uvidíme jak se se seriálu Netflix chopil.
Jinak ten trailer na season 4 příjemně překvapil, Tom dělal frajera. :)