Od doby co to oznámili se těším jak malá
No way! Není to apríl? Není? Není? Já se tu z toho culím jako malý kluk. Na JAG jsem koukal s babičkou jako děcko a vidět je znovu? Ooooooh ...
Od doby co to oznámili se těším :D
Úplně mi vylepšili celý týden :)
Jo JAG to je seriál mého mládí dokonce jsem teď neodolala a dám si maraton, upřímně se na tohle těším i víc než na poslední sezónu GOT
Tak nejdřív jsem se začala smát, protože jsem si vzpomněla, jak jsem to pár let zpátky sjela v maratonu. Ale fakt se těším, kvůli nim se podívám.
Přesně jak píše ragelly - netušila jsem, že to potřebuju, ale teď je to tady a mé dětské já piští: "jupíííí!" :)
Tak na tohle se budu těšit
Taky jsem celý seriál před pár lety sjela maratonem, zpráva mi udělala neskutečnou radost! Doufám, že je v NCIS nerozejdou, to by mě naštvali :D Deset sérií jsem čekala, než to dali dohromady :D
Když se tam začal objevovat bývalý admirál Chegwidden bylo to super, ale že se dočkáme návratu Harma a Mac v to snad nedoufal ani ten největší skalní fanoušek JAGu. Tak mě napadá co takový restart JAGu?
Boha jeho, z titulku článku jsem se lekla, že hodlají JAG opravdu oživit...
ragelly napsal(a):
Doufám, že je v NCIS nerozejdou, to by mě naštvali :D
No to by si mohli zkusit! :D I když by se mohlo stát, že je představí rozejitý a dají je zase nakonec dohromady. To už tady taky bylo stokrát. :)
ragelly napsal(a):
Taky jsem celý seriál před pár lety sjela maratonem, zpráva mi udělala neskutečnou radost! Doufám, že je v NCIS nerozejdou, to by mě naštvali :D Deset sérií jsem čekala, než to dali dohromady :D
Doufej, že touhle diskuzí neprošel nikdo nezasvěcený, jinak bys mu vyspoilovla 9 let seriálu :D
Vím o tom už pár dní a přesto pokaždé když si tu informaci přečtu se začnu těšit jak malé dítě. JAG byl můj první skutečně celý odsledovaný seriál a já bych se vůbec nezlobila,kdyby tihle dva na chvíli zůstaly.Klidně by mohli nahradit Hetty,která tam v poslední době prakticky není.
Sakra. NCIS jsem přestal sledovat asi dva roky zpátky :D Asi je na čase dohánět :D TOhle musím vidět :D
Hlavně už víme, jak dopadl ten hod mincí na konci JAGu... Harm, musel jít, protože v NCIS L.A. bude hrát velitele nějaké bitevní lodě či co, takže Mec asi zůstala v JAGu... Ale jestli tam bude do teď, to ne otázka...
ANO ANO ANO!
Fakt to je sen, JAG byl můj oblíbený seriál se těším .o))
Okamzite letim zadat datum vysilani do kalendare! NCIS nesleduju, ale JAG byl srdcovka, Harm s Mac byli jedni z prvnich, koho jsem opravdu shipovala. Nedavno jsem sjela JAG znovu maratonem a obcas, kdyz nemam co delat, koukam na YouTube videa :-D.
Nové zprávy: Není to oficiálně potvrzeno, ale TV Line uvádí, že tato dvouepizoda možná bude sloužit jako potenciální backdoor pilot pro revival JAGa. Stanice CBS nad revivalem uvažuje, v hlavních rolích by se opět objevili Elliott a Bell.
ragelly napsal(a):
Nové zprávy: Není to oficiálně potvrzeno, ale TV Line uvádí, že tato dvouepizoda možná bude sloužit jako potenciální backdoor pilot pro revival JAGa. Stanice CBS nad revivalem uvažuje, v hlavních rolích by se opět objevili Elliott a Bell.
Ted se mi na chvili zastavilo srdce :-D
ragelly napsal(a):
Není na to už trochu pozdě? Jestli Elliota nechají v 60 hrát opět Harma, spoustě lidí akorát zkazí vzpomínky. Jak kdysi někdo řekl, těšíte se na Supermana a zjistíte, že přišel o schopnosti a má bypass