Od doby co to oznámili se těším jak malá
No way! Není to apríl? Není? Není? Já se tu z toho culím jako malý kluk. Na JAG jsem koukal s babičkou jako děcko a vidět je znovu? Ooooooh ...
Od doby co to oznámili se těším :D
Úplně mi vylepšili celý týden :)
Jo JAG to je seriál mého mládí dokonce jsem teď neodolala a dám si maraton, upřímně se na tohle těším i víc než na poslední sezónu GOT
Tak nejdřív jsem se začala smát, protože jsem si vzpomněla, jak jsem to pár let zpátky sjela v maratonu. Ale fakt se těším, kvůli nim se podívám.
Přesně jak píše ragelly - netušila jsem, že to potřebuju, ale teď je to tady a mé dětské já piští: "jupíííí!" :)
Tak na tohle se budu těšit
Taky jsem celý seriál před pár lety sjela maratonem, zpráva mi udělala neskutečnou radost! Doufám, že je v NCIS nerozejdou, to by mě naštvali :D Deset sérií jsem čekala, než to dali dohromady :D
Když se tam začal objevovat bývalý admirál Chegwidden bylo to super, ale že se dočkáme návratu Harma a Mac v to snad nedoufal ani ten největší skalní fanoušek JAGu. Tak mě napadá co takový restart JAGu?
Boha jeho, z titulku článku jsem se lekla, že hodlají JAG opravdu oživit...
ragelly napsal(a):
Doufám, že je v NCIS nerozejdou, to by mě naštvali :D
No to by si mohli zkusit! :D I když by se mohlo stát, že je představí rozejitý a dají je zase nakonec dohromady. To už tady taky bylo stokrát. :)
ragelly napsal(a):
Taky jsem celý seriál před pár lety sjela maratonem, zpráva mi udělala neskutečnou radost! Doufám, že je v NCIS nerozejdou, to by mě naštvali :D Deset sérií jsem čekala, než to dali dohromady :D
Doufej, že touhle diskuzí neprošel nikdo nezasvěcený, jinak bys mu vyspoilovla 9 let seriálu :D
Vím o tom už pár dní a přesto pokaždé když si tu informaci přečtu se začnu těšit jak malé dítě. JAG byl můj první skutečně celý odsledovaný seriál a já bych se vůbec nezlobila,kdyby tihle dva na chvíli zůstaly.Klidně by mohli nahradit Hetty,která tam v poslední době prakticky není.
Sakra. NCIS jsem přestal sledovat asi dva roky zpátky :D Asi je na čase dohánět :D TOhle musím vidět :D
Hlavně už víme, jak dopadl ten hod mincí na konci JAGu... Harm, musel jít, protože v NCIS L.A. bude hrát velitele nějaké bitevní lodě či co, takže Mec asi zůstala v JAGu... Ale jestli tam bude do teď, to ne otázka...
ANO ANO ANO!
Okamzite letim zadat datum vysilani do kalendare! NCIS nesleduju, ale JAG byl srdcovka, Harm s Mac byli jedni z prvnich, koho jsem opravdu shipovala. Nedavno jsem sjela JAG znovu maratonem a obcas, kdyz nemam co delat, koukam na YouTube videa :-D.
Nové zprávy: Není to oficiálně potvrzeno, ale TV Line uvádí, že tato dvouepizoda možná bude sloužit jako potenciální backdoor pilot pro revival JAGa. Stanice CBS nad revivalem uvažuje, v hlavních rolích by se opět objevili Elliott a Bell.
ragelly napsal(a):
Nové zprávy: Není to oficiálně potvrzeno, ale TV Line uvádí, že tato dvouepizoda možná bude sloužit jako potenciální backdoor pilot pro revival JAGa. Stanice CBS nad revivalem uvažuje, v hlavních rolích by se opět objevili Elliott a Bell.
Ted se mi na chvili zastavilo srdce :-D
ragelly napsal(a):
Není na to už trochu pozdě? Jestli Elliota nechají v 60 hrát opět Harma, spoustě lidí akorát zkazí vzpomínky. Jak kdysi někdo řekl, těšíte se na Supermana a zjistíte, že přišel o schopnosti a má bypass