Diskuze k článku Novinka pod lupou: Blood & Treasure (CBS)
Micuda98
Redaktor | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
29. 5. 2019 / 20:58:47 (před 5 roky)
off

Musím říct, že jsem po poslední (třetí) epizodě přestal sledovat, na tento seriál jsem se těšil, ale po Hooten & the Lady mě už asi nic s touto tématikou nenadchne. :(

SerialZone Influencer | Vratař | Ty si otravný. - Fruiko, 3. 2. 2020
SparkySpeirs
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
29. 5. 2019 / 21:10:37 (před 5 roky)
off

Mě to bavilo. Před stáhnutím úvodního dvojdílu jsem viděla jen jeden plakát, co se seriálu týká, a věděla, že zase budu mít na obrazovce Matta Barra, kterého můžu. Ten plakát upřímně vypadal příšerně. Bála jsem se, že seriál bude naprostý propadák.

Nakonec se z toho vyklubala docela fajn podívaná, u níž jsem se i bavila; ústřední dvojice má skvělou chemii.

P.S. Neboj Tempy, jako fanda Mumie jsem si Ardetha hned všimla ;)

P.P.S. Seriál, kdy chlap je nerd historie a ženská ty "svaly", je pro mě velký plus :)

What the fork?!
Editováno: 1x | Naposledy: 29. 5. 2019 / 21:12:38
angel216
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
29. 5. 2019 / 21:41:54 (před 5 roky)
off

Jelikož já Hooten and the Lady neviděla, tak nemám seriál s čím porovnávat. Zatím se mi to líbí, přijde mi zajímavý a oproti mému typickému watchlistu scifi/fantasy je tahle tématika příjemnou změnou.

Být připraven na válku je nejúčinnější způsob, jak uchovat mír - George Washington
Tempy
Redaktor | Cool level: 23 | Denholm
29. 5. 2019 / 21:52:13 (před 5 roky)
off
Micuda98 napsal(a):

Musím říct, že jsem po poslední (třetí) epizodě přestal sledovat, na tento seriál jsem se těšil, ale po Hooten & the Lady mě už asi nic s touto tématikou nenadchne. :(

Musím se přiznat, že po třetí epizodě bych hodnocení asi taky snížila. :( Ale koukám dál. :)

Olivia Caroline Jones
Redaktor | Cool level: 22 | Chandler Bing
29. 5. 2019 / 23:24:45 (před 5 roky)
off

ten plakát vypadá opravdu tragicky, trailer taky docela bída, ta ženská nepůsobí nijak sympaticky, ale má to Matta, tak nevím nevím... :D

Is it bad that I'd rather watch Friends than actually have them?
Case*Wawe*Make
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
30. 5. 2019 / 00:24:53 (před 5 roky)
off
SparkySpeirs napsal(a):

P.P.S. Seriál, kdy chlap je nerd historie a ženská ty "svaly", je pro mě velký plus :)

Myslím, že i toto měli Lovci pokladů.

Jarda: Hospodou se rozezní varhany, Kachna může volat černý havrany. #Hospoda "Figure out what you're fighting for, and you'll be okay.~~ Wyatt Logan
jduch
Dlouholetý uživatel | Cool level: 28 | Timothy McGee
30. 5. 2019 / 06:51:18 (před 5 roky)
off

Takže pro fanynku Mumie a spol. je to povinnost :-)

jduch
ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
30. 5. 2019 / 10:57:21 (před 5 roky)
on

změnila jsem plakátek, myslím, že vypadá o dost líp než ten původní :))