Musím říct, že jsem po poslední (třetí) epizodě přestal sledovat, na tento seriál jsem se těšil, ale po Hooten & the Lady mě už asi nic s touto tématikou nenadchne. :(
Mě to bavilo. Před stáhnutím úvodního dvojdílu jsem viděla jen jeden plakát, co se seriálu týká, a věděla, že zase budu mít na obrazovce Matta Barra, kterého můžu. Ten plakát upřímně vypadal příšerně. Bála jsem se, že seriál bude naprostý propadák.
Nakonec se z toho vyklubala docela fajn podívaná, u níž jsem se i bavila; ústřední dvojice má skvělou chemii.
P.S. Neboj Tempy, jako fanda Mumie jsem si Ardetha hned všimla ;)
P.P.S. Seriál, kdy chlap je nerd historie a ženská ty "svaly", je pro mě velký plus :)
Jelikož já Hooten and the Lady neviděla, tak nemám seriál s čím porovnávat. Zatím se mi to líbí, přijde mi zajímavý a oproti mému typickému watchlistu scifi/fantasy je tahle tématika příjemnou změnou.
Micuda98 napsal(a):
Musím říct, že jsem po poslední (třetí) epizodě přestal sledovat, na tento seriál jsem se těšil, ale po Hooten & the Lady mě už asi nic s touto tématikou nenadchne. :(
Musím se přiznat, že po třetí epizodě bych hodnocení asi taky snížila. :( Ale koukám dál. :)
ten plakát vypadá opravdu tragicky, trailer taky docela bída, ta ženská nepůsobí nijak sympaticky, ale má to Matta, tak nevím nevím... :D
SparkySpeirs napsal(a):
P.P.S. Seriál, kdy chlap je nerd historie a ženská ty "svaly", je pro mě velký plus :)
Myslím, že i toto měli Lovci pokladů.
Takže pro fanynku Mumie a spol. je to povinnost :-)
změnila jsem plakátek, myslím, že vypadá o dost líp než ten původní :))