Na tohle už dlouho čekám! Doufám, že to bude kvalitní, jak slibuje režie v podání Amanda Tapping, Andy Mikita a Martin Wood.
Primeval je moje srdcovka, ale v podání amíků si to nějak nedokážu představit.
Uvidí se, šanci tomu samozřejmě dám :-)
Jsem zvědavej... konec Primevalu mě mrzel a jsem rád, že bude pokračovat... alespoň v US.
Russell napsal(a):
Jsem zvědavej... konec Primevalu mě mrzel a jsem rád, že bude pokračovat... alespoň v US.
Tak pokud vím, původní Primeval ještě neskončil a o natočení pokračování se pořád uvažuje.
Tak ono to není přímo v podání Amíků, ale Kanaďanů. 29. října to má premiéru právě na kanadské stanici Space, na Syfy to půjde až ten příští rok, jak psal megawir v článku. Jinak mě to podle traileru moc neuchvátilo, ale ta známá jména lákají... :o)
Furiant napsal(a):
Tak ono to není přímo v podání Amíků, ale Kanaďanů. 29. října to má premiéru právě na kanadské stanici Space, na Syfy to půjde až ten příští rok, jak psal megawir v článku. Jinak mě to podle traileru moc neuchvátilo, ale ta známá jména lákají... :o)
Víš co to máš prašť jak uhoď :D Já to beru tak všeobecně ten kontinent... :D:D
Oh to zní dobře, určitě to zkusím.
Lemonie napsal(a):
Tak pokud vím, původní Primeval ještě neskončil a o natočení pokračování se pořád uvažuje.
Vážně? Myslel jsem, že je konec a už se nenatáčí...
Tak to si určite pozriem, vyzerá to skvelo, akurát dúfam, že ešte dovtedy stihnem pozrieť Primeval, keďže to nemám pozreté.
I když jsem zatím viděl všechny sezóny a drobnou chvíli louskal i knihu ( vychází/už vyšlo? i v ČR ), Primeval považuji za jeden z nejslabších seriálů z britské produkce ( minimálně vůči jiným britským sériím ) imho právě kvůli snaze přiblížit se, hlavně akcí, americkému looku, tudíž kanadsko/americkou produkci vítám, mohlo by to dopadnout lépe ;)
Mj. první sezónu jsem si nemohl zvyknout na tu blondsku z S Club 7 (no jo, i já mám své "úlety" :), druhou a třetí sezónu jsem ji naopak měl za nejoblíbenější postavu, ale jak se dokázala změnit ty následné sezóny... No hrůza-děs, manželství je pěkná svině ;)
Tak jsem koukal, že na ten seriál už někdo přidal dokonce i názor s hodnocením. Hurá...!