Diskuze k článku Primeval: New World - dinosauři se vrací na scénu
Odyssea
Redaktor | Cool level: 27 | Bobby Singer
6. 10. 2012 / 15:40:47 (před 12 roky)
off

Na tohle už dlouho čekám! Doufám, že to bude kvalitní, jak slibuje režie v podání Amanda Tapping, Andy Mikita a Martin Wood.

Individual SciFi stories may seem as trivial as ever to the blinder critics and philosophers of today — but the core of SciFi, its essence has become crucial to our salvation, if we are to be saved at all.
Lemonie
Uživatel od první verze | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
6. 10. 2012 / 16:54:42 (před 12 roky)
off

Primeval je moje srdcovka, ale v podání amíků si to nějak nedokážu představit.
Uvidí se, šanci tomu samozřejmě dám :-)

Whatever
Editováno: 1x | Naposledy: 6. 10. 2012 / 16:55:10
Russell
Uživatel od první verze | Cool level: 27 | Bobby Singer
6. 10. 2012 / 17:09:28 (před 12 roky)
off

Jsem zvědavej... konec Primevalu mě mrzel a jsem rád, že bude pokračovat... alespoň v US.

http://www.neXtWeek.cz
Lemonie
6. 10. 2012 / 17:18:01 (před 12 roky)
off
Russell napsal(a):

Jsem zvědavej... konec Primevalu mě mrzel a jsem rád, že bude pokračovat... alespoň v US.

Tak pokud vím, původní Primeval ještě neskončil a o natočení pokračování se pořád uvažuje.

Whatever
Furiant
Redaktor | Cool level: 84 | Dr. Horrible
6. 10. 2012 / 17:23:38 (před 12 roky)
off

Tak ono to není přímo v podání Amíků, ale Kanaďanů. 29. října to má premiéru právě na kanadské stanici Space, na Syfy to půjde až ten příští rok, jak psal megawir v článku. Jinak mě to podle traileru moc neuchvátilo, ale ta známá jména lákají... :o)

Učitel matematiky, fyziky a informatiky na základní škole, velký seriálomaniak a občas i náruživý knihomol...
Lemonie
6. 10. 2012 / 17:33:53 (před 12 roky)
off
Furiant napsal(a):

Tak ono to není přímo v podání Amíků, ale Kanaďanů. 29. října to má premiéru právě na kanadské stanici Space, na Syfy to půjde až ten příští rok, jak psal megawir v článku. Jinak mě to podle traileru moc neuchvátilo, ale ta známá jména lákají... :o)

Víš co to máš prašť jak uhoď :D Já to beru tak všeobecně ten kontinent... :D:D

Whatever
amelia.cz
Uživatel od první verze | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
6. 10. 2012 / 17:52:51 (před 12 roky)
off

Oh to zní dobře, určitě to zkusím.

Televize zabydlila vraždu v lidských příbytcích - kam ostatně patří. (Alfred Hitchcock)
Russell
Uživatel od první verze | Cool level: 27 | Bobby Singer
6. 10. 2012 / 20:07:14 (před 12 roky)
off
Lemonie napsal(a):

Tak pokud vím, původní Primeval ještě neskončil a o natočení pokračování se pořád uvažuje.

Vážně? Myslel jsem, že je konec a už se nenatáčí...

http://www.neXtWeek.cz
Nikuska181
Uživatel od první verze | Cool level: 12 | Dale
6. 10. 2012 / 20:42:29 (před 12 roky)
off

Tak to si určite pozriem, vyzerá to skvelo, akurát dúfam, že ešte dovtedy stihnem pozrieť Primeval, keďže to nemám pozreté.

toebiash
Uživatel od první verze | Cool level: 7 | Manny Bianco
6. 10. 2012 / 21:32:08 (před 12 roky)
off

I když jsem zatím viděl všechny sezóny a drobnou chvíli louskal i knihu ( vychází/už vyšlo? i v ČR ), Primeval považuji za jeden z nejslabších seriálů z britské produkce ( minimálně vůči jiným britským sériím ) imho právě kvůli snaze přiblížit se, hlavně akcí, americkému looku, tudíž kanadsko/americkou produkci vítám, mohlo by to dopadnout lépe ;)

Mj. první sezónu jsem si nemohl zvyknout na tu blondsku z S Club 7 (no jo, i já mám své "úlety" :), druhou a třetí sezónu jsem ji naopak měl za nejoblíbenější postavu, ale jak se dokázala změnit ty následné sezóny... No hrůza-děs, manželství je pěkná svině ;)

For fans by fans
zipacna
Uživatel od první verze | Cool level: 41 | Sheldon Cooper
7. 10. 2012 / 12:19:04 (před 12 roky)
off

Tak jsem koukal, že na ten seriál už někdo přidal dokonce i názor s hodnocením. Hurá...!

Aby tě sežral velkej pes!
dinotom55
Dlouholetý uživatel | Cool level: 0 | Margaret 'Maggie' Simpson
31. 7. 2013 / 14:46:13 (před 11 roky)
off

já jsem to už viděl ale jen anglicky s titulkami,tak neví někdo kdy bude primeval new wold i v češtině?