Diskuze k článku Seriálové osudy: Agents of S.H.I.E.L.D.
CrazyGeek
Dlouholetý uživatel | Cool level: 27 | Bobby Singer
18. 7. 2019 / 21:13:38 (před 5 roky)
off

Yeah. Vzpomínáte, jak jsme se u druhé řady klepali strachy, jestli je prodlouží? A vzpomínáte, jak jsme se klepali strachy u třetí řady, jestli je prodlouží? A vzpomínáte jak ... 7 sezón... Neskutečný :D

Začíná mi z toho všeho hrabat. Uwííííííí
gladiator992
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
18. 7. 2019 / 22:17:41 (před 5 roky)
off

:/ 7 sezón sme čakali na prepojenie sveta Marvel (Avengers ...) a ono nikde :D

Nyx
Redaktor | Cool level: 74 | Eric Cartman
18. 7. 2019 / 22:44:07 (před 5 roky)
off
CrazyGeek napsal(a):

Yeah. Vzpomínáte, jak jsme se u druhé řady klepali strachy, jestli je prodlouží? A vzpomínáte, jak jsme se klepali strachy u třetí řady, jestli je prodlouží? A vzpomínáte jak ... 7 sezón... Neskutečný :D

Presne. Som rada, že som to nevzdala po prvej polke 1. série, lebo potom sa to neskutočne rozbehlo a je to jazda až doteraz.

"I wake pies and make the dead. That was creepy. I make pies and wake the dead." Ned The Piemaker
dagsoftware
Dlouholetý uživatel | Cool level: 29 | Ovečka Shaun
18. 7. 2019 / 23:01:00 (před 5 roky)
off

Presne tak. Začali pekne, čo časť to prípad, ale odkedy to začali serializovať, tak sledovanosť klesá a predlžovanie nebolo isté.

Nesúhlasíš? Trhni si!
spike
Uživatel od první verze | Cool level: 15 | Christopher Turk
19. 7. 2019 / 01:57:39 (před 5 roky)
off

Tento seriál mě celou dobu baví a je super, že to dotáhne na sedm sérií jako BtVS. Jen to propojení z filmovým MCU stále bolestně chybí.

spike
Director of SHIELD
Dlouholetý uživatel | Cool level: 33 | Jack Carter
19. 7. 2019 / 08:25:01 (před 5 roky)
off

Je to můj oblíbený seriál, ale jsem rád že to ukončí. Sedm sérií je dost a čislo 8 je teď trochu prokleté. Ehm... GoT :D

Salem
Uživatel od první verze | Cool level: 14 | Emma Swan
19. 7. 2019 / 11:45:56 (před 5 roky)
off

Alespoň to vědí za včas a můžou s tím počítat. Víme kolik dlouho běžících seriálu bylo a skončili otevřeně.

Go GOATS
milosh
Dlouholetý uživatel | Cool level: 38 | Angel
19. 7. 2019 / 23:08:54 (před 5 roky)
off

Agenti to dotáhli neuvěřitelně daleko, na to, jak dlouho se drželi na hrobníkově lopatě. Já je měl vždycky rád, jen stejně jako ostatní mě mrzí, že nedošlo na propojení s filmy. Vím, že se "vymlouvali" na složitost a rozdíly v časovém plánování filmů a seriálů, ale když se chce... alespoň malé dějově neutrální cameo do Civil War, Infinity War nebo Endgame vymyslet mohli.