Yeah. Vzpomínáte, jak jsme se u druhé řady klepali strachy, jestli je prodlouží? A vzpomínáte, jak jsme se klepali strachy u třetí řady, jestli je prodlouží? A vzpomínáte jak ... 7 sezón... Neskutečný :D
:/ 7 sezón sme čakali na prepojenie sveta Marvel (Avengers ...) a ono nikde :D
CrazyGeek napsal(a):
Yeah. Vzpomínáte, jak jsme se u druhé řady klepali strachy, jestli je prodlouží? A vzpomínáte, jak jsme se klepali strachy u třetí řady, jestli je prodlouží? A vzpomínáte jak ... 7 sezón... Neskutečný :D
Presne. Som rada, že som to nevzdala po prvej polke 1. série, lebo potom sa to neskutočne rozbehlo a je to jazda až doteraz.
Presne tak. Začali pekne, čo časť to prípad, ale odkedy to začali serializovať, tak sledovanosť klesá a predlžovanie nebolo isté.
Tento seriál mě celou dobu baví a je super, že to dotáhne na sedm sérií jako BtVS. Jen to propojení z filmovým MCU stále bolestně chybí.
Je to můj oblíbený seriál, ale jsem rád že to ukončí. Sedm sérií je dost a čislo 8 je teď trochu prokleté. Ehm... GoT :D
Alespoň to vědí za včas a můžou s tím počítat. Víme kolik dlouho běžících seriálu bylo a skončili otevřeně.
Agenti to dotáhli neuvěřitelně daleko, na to, jak dlouho se drželi na hrobníkově lopatě. Já je měl vždycky rád, jen stejně jako ostatní mě mrzí, že nedošlo na propojení s filmy. Vím, že se "vymlouvali" na složitost a rozdíly v časovém plánování filmů a seriálů, ale když se chce... alespoň malé dějově neutrální cameo do Civil War, Infinity War nebo Endgame vymyslet mohli.